Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης έκαναν τη μικρή τους εξώφυλλο στο νέο τους τραγούδι

11:37 5/6/2021 - Πηγή: iPop

Το ζευγάρι Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης είναι ένα από τα αγαπημένα μας και συνηθίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο το περασμένο Πάσχα είχαμε την χαρά να απολαύσουμε μερικές από τις οικογενειακές τους φωτογραφίες και τώρα έχουμε ακόμα μία ευκαιρία. Πήραν την πρωτοβουλία και έκαναν τη μικρή τους εξώφυλλο στο νέο τους τραγούδι.

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης έκαναν τη μικρή τους εξώφυλλο

Το ζευγάρι έβγαλε νέα

κυκλοφορία που φέρει το όνομα “Για σένα” και το οποίο κυκλοφόρησε μόλις χθες στα ψηφιακά καταστήματα και την Δευτέρα 7/6 θα κάνει το ντεμπούτο του και στο YouTube όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε ο Μιχάλης Κουινέλης. Το εξώφυλλο το οποίο αποτελεί και την κεντρική θέση της ανάρτησης είναι η μικρή Ανατολή-Νεφέλη, το παιδί τους, με γυρισμένη την πλάτη και κοτσιδάκια. Πρόκειται για μία από τις πιο τρυφερές και γλυκές κινήσεις που έχουμε δει και δε μπορούμε παρά να υποθέσουμε πως ίσως το τραγούδι να είναι γραμμένο για το κοριτσάκι τους!

Φυσικά, σχόλια από τους followers κατέκλεισαν το post του και οι ευχές για να είναι καλοτάξιδη η νέα του επιτυχία ήταν αμέτρητες. Εμείς ανυπομονούμε να το ακούσουμε!

View this post on Instagram

A post shared by Michalis Stavento (@michalis_stavento)

Φυσικά ένα μικρό απόσπασμα προκειμένου να αυξηθεί η αγωνία ανέβασε ο ίδιος προσθέτοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ώρα που θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα στο Youtube!

View this post on Instagram

A post shared by Michalis Stavento (@michalis_stavento)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης έκαναν τη μικρή τους εξώφυλλο στο νέο τους τραγούδι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα