Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς εξασφαλίζουμε μια ασφαλή διαμονή σε ξενοδοχείο; Όσα πρέπει να προσέξεις

09:13 2/4/2021 - Πηγή: iPop

Καθώς η περίοδος των διακοπών φαίνεται να έρχεται όλο και πιο κοντά μας, οι ειδικοί μοιράζονται τις συμβουλές τους για το πώς θα παραμείνουμε ασφαλείς αυτό το Καλοκαίρι και ειδικότερα πώς θα εξασφαλίσουμε μια ασφαλή διαμονή σε ξενοδοχείο.

Πολλοί ίσως να επιλέξουν φέτος έναν διαφορετικό τρόπο να περάσουν τις διακοπές τους, ενώ αρκετοί ίσως να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν εκεί που θέλουν. Άλλοι πάλι έχουν ήδη κλείσει τις διακοπές τους σε κάποιο νησί και τη διαμονή τους σε κάποιο ξενοδοχείο. Παρόλα αυτά, η πανδημία δεν έχει τελειώσει και για να παραμείνουμε υγιείς οφείλουμε φέτος να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί.

Οι 10 καλύτεροι covid-free προορισμοί στην Ελλάδα για διακοπές μακριά απ’ την πολυκοσμία

Πώς θα εξασφαλίσουμε μια ασφαλή διαμονή σε ξενοδοχείο;Απολύμανση του δωματίου κατά την άφιξη

Παρόλο που τα ξενοδοχεία απολυμαίνουν τα δωμάτια κάθε φορά που ένας επισκέπτης φεύγει, καλό θα ήταν να το απολυμάνεις και εσύ με τη σειρά σου και ειδικότερα τις επιφάνειες όπως τα χερούλια πόρτας, τους διακόπτες, τα τηλεκοντρόλ (τηλεόρασης και κλιματιστικού), τα τηλέφωνα και φυσικά το μπάνιο.

Άνοιγμα παραθύρων για φυσικό εξαερισμό

Τα ανοιχτά παράθυρα και οι πόρτες είναι η καλύτερη πρόληψη μολύνσεων, ειδικά για όσους φοβούνται να ανοίξουν τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία. Οι ειδικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο φρέσκος αέρας επιβάλλεται, καθώς όσο καλύτερος ο εξαερισμός τόσο μειώνεται ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς εξασφαλίζουμε μια ασφαλή διαμονή σε ξενοδοχείο; Όσα πρέπει να προσέξεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα