Με χιούμορ αντιμετωπίζουν τις παραβάσεις των οδηγών

13:01 23/9/2014 - Πηγή: iPop

Ηθοποιοί και μίμοι διακωμωδούν την κατάσταση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Υποκρίνονται ότι πριονίζουν τα αυτοκίνητα που έχουν σταματήσει πάνω στη διάβαση των πεζών ή προσποιούνται ότι τα σηκώνουν με τα χέρια τους.Άλλες φορές τους αναγκάζουν να κάνουν πιο πίσω με τα σκουπόξυλα που κρατούν και… ξεσκονίζουν τις λευκές παχιές γραμμές στις διαβάσεις των πεζών.

Κλείνουν για λίγα λεπτά το δρόμο με τα τραπεζοκαθίσματά τους, για να δείξουν πόσο ενοχλητικά είναι όταν τα συναντάμε καθημερινά στα πεζοδρόμια.

Σε

πλακάτ που κρατάνε αναγράφεται ο χρόνος αναμονής των πεζών για να γίνει πράσινο το φανάρι. 90″ χρειάζονται και είναι αρκετά για να ψήσει κανείς έναν ελληνικό καφέ! Αυτό κάνουν και οι ίδιοι και κερνάνε μάλιστα όσους σέβονται τα δικαιώματα των πεζών. Έχουν, όμως, μόλις 14″ στη διάθεσή τους, για να διασχίσουν τη διάβαση.

Όλα αυτά από την Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας «NόVAN theatre group» , στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Μετακίνησης. Η δράση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου.

Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ στο FB της Ένωσης για τα δικαιώματα των Πεζών και τον Teo Karanikas.

The post Με χιούμορ αντιμετωπίζουν τις παραβάσεις των οδηγών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα