Μήπως είσαι αρκετά εξαρτημένη απ’ τον σύντροφό σου;

20:31 19/8/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι σε σχέση, περνάς αρκετές ώρες με τον σύντροφό σου, μοιράζεσαι πολλά μαζί του κι είσαι αρκετά δεμένη μ’ αυτόν. Όμως, μήπως αντί για δεμένη είσαι εξαρτημένη απ’ τον σύντροφό σου; 

Υπάρχουν δύο ειδών συντρόφων σε αυτόν τον κόσμο. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που όταν είναι σε μια σχέση, είναι πραγματικά σε αυτή. Η σχέση τους είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή τους και γι’ αυτό αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στο να κάνουν πλάνα και σχέδια γι’ αυτή.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν εκείνοι που έχουν καταλάβει ότι το κλειδί για μια επιτυχημένη

σχέση είναι να περνάει και ο καθένας λίγο χρόνο χώρια απ’ τον άλλον και να μην είναι μαζί συνέχεια. Είναι αυτοί που δεν χρειάζονται απαραίτητα τον σύντροφό τους για να περάσουν καλά και βρίσκουν τρόπο να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν κι όταν είναι μόνοι τους.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Μήπως είσαι εξαρτημένη απ’ τον σύντροφό σου τελικά; 

Μπορεί να νομίζεις πως δεν είσαι τόσο εξαρτημένη απ’ τον αγαπημένο σου, όμως τα γεγονότα άλλα να λένε. Κι επειδή ίσως να μην είσαι και τόσο αντικειμενική, 10 ερωτήσεις θα σου δώσουν την απάντηση που ψάχνεις. Οι ερωτήσεις είναι πολύ απλές. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις με ειλικρίνεια, ώστε να βγει το αληθινό αποτέλεσμα. Μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα σιγά, και τι έγινε;! Σημασία έχει να είσαι σε μια υγιή σχέση και να περνάτε καλά και οι δύο!

Είσαι έτοιμη, λοιπόν, για το τεστ;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

8 ερωτήσεις θα σου πουν πόσο δεμένη είσαι με τον σύντροφό σου!

Photo: Freepik

Το άρθρο Μήπως είσαι αρκετά εξαρτημένη απ’ τον σύντροφό σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα