Οι Beckhams, η Reese Witherspoon και η Charlize Theron αποδεικνύουν πως τα Χριστούγεννα είναι οι άνθρωποί μας

17:01 27/12/2021 - Πηγή: iPop

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές έχουν φτάσει κι επίσημα εδώ και οι αγαπημένοι μας celebrities δείχνουν πως τις απολαμβάνουν. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, δε το κρύβουν καθόλου, καθώς μοιράζονται με τους fans τους κάθε λεπτό των διακοπών τους. Οι Beckhams, η Reese Witherspoon και η Charlize Theron διάλεξαν να περάσουν αυτές τις μέρες με την οικογένειά τους και οι αναρτήσεις τους είναι πολύ τρυφερές!

Η οικογένεια Beckham

πέρασε μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων και η κοινή τους φωτογραφία αποδεικνύει πόσο αγαπημένοι και ευτυχισμένοι είναι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του David Beckham που έγινε viral

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας πόζαραν μαζί με τον τον 22χρονο Brooklyn, τον 19χρονο Romeo, τον 16χρονο Cruz και τη 10χρονη, Harper. Μάλιστα, η συγκεκριμένη φωτογραφία της οικογένειας έγινε viral γιατί ο David Beckham κάνει μύτες για να φανεί πιο ψηλός από τους γιους του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Λίγο νωρίτερα, η Victoria είχε μοιραστεί ένα video στο οποίο ο σύζυγός της ψήνει κάστανα στο τζάκι. «Αγαπά κανείς περισσότερο τα Χριστούγεννα από τον σύζυγό μου;», έγραψε στη λεζάντα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η Reese Witherspoon και η οικογένειά της μοιράζονται μαζί σου την μαγεία των Χριστουγέννων

Η  Reese Witherspoon, μέσα από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε πως τα Χριστούγεννα είναι στιγμές.

Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε: «Εκεί που θέλω να είμαι. Με την οικογένειά μου. Δίπλα στη φωτιά. Γελώντας. Απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Σας στέλνω τεράστιες αγκαλιές για τις γιορτές! Από την οικογένειά μας στη δική σας.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Τα τρία παιδιά της ποζάρουν αγκαλιασμένα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ εκείνη δείχνει μια ευτυχισμένη και περήφανη μητέρα.

Η Charlize Theron και το χριστουγεννιάτικο – οικογενειακό σκι της

Άλλη μία αγαπημένη celebrity που επέλεξε να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων μαζί με την οικογένειά της ήταν και η Charlize Theron. Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσες φωτογραφίες στον προσωπικό τη λογαριασμό στο Instagram μαζί με τις δυο της κόρες, Jackson και August.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica)

Όπως φαίνεται η οικογένεια επέλεξε μία σύντομη απόδραση στα χιόνια. «Καλά Χριστούγεννα από την οικογένειά μου στη δική σας», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Οι Beckhams, η Reese Witherspoon και η Charlize Theron αποδεικνύουν πως τα Χριστούγεννα είναι οι άνθρωποί μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα