Οι Burger Project απαντούν στο μεγαλύτερο θαυμαστή τους, έναν 5χρονο!

09:32 14/11/2014 - Πηγή: iPop

Ο Αντρέας είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής των Burger Project. Τουλάχιστον αυτό μου ζήτησε να τους μεταφέρω. Επίσης, δεν έχει χάσει καμία τους συναυλία. Τουλάχιστον καμία από αυτές που ήξερε από τους γονείς του. Οπότε καμία. Έχει πάει αμέτρητες φορές στην παράστασή τους στον Ελληνικό κόσμο «Μαμά θα κάνω μπάντα», αν και όχι ακόμα στην τελευταία εκδοχή της «Περιοδεία στον Γαλαξία». Είναι σίγουρο ότι αυτή θα είναι η αγαπημένη του -έχει έμπνευση από το Star Wars, το πιο πρόσφατό του κόλλημα. Κατά τα άλλα ακούει πάντα στο αμάξι

Burger Project (οι γονείς του έχουν καταλήξει να ακούνε και χωρίς αυτόν) και έχει πάρει τον απόλυτο -πλαστικό- μουσικό εξοπλισμό για να δίνει και τις δικές του συναυλίες. Ο Αντρέας, λίγο πριν κλείσει τα 5 του χρόνια, εκφράζει τις απορίες του στους Burger Project. Και εκείνοι, φυσικά, απαντούν.

Τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι το Βαπόρι από την Περσία και το Μπαξέ Τσιφλίκι. Ποια είναι τα δικά σας;Ο καθένας έχει το δικό του αγαπημένο. Ο Αλ Μαλαπόλας προτιμά το COCONUT WOMAN, ο professor Cosmic τη ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ, o Στρατηγός ConZou το «ΠΕΤΕΙΝΑΡΙ» και πάει λέγονταςΣε ποιο καλαμάκι θα πάτε (στο τραγούδι Μπαξέ Τσιφλίκι)?Το Μπαξέ Τσιφλίκι είναι μια ιστορία για τη γλυκειά Μαριγούλα, μια όμορφη καλοσυνάτη κοπέλα που πολύ αγαπούσε αυτός που έγραψε το τραγούδι, δηλαδή ο Βασίλης Τσιτσάνης. Αυτός έμενε στη Θεσσαλονίκη, γι αυτό και την πήγαινε βόλτες σε διάφορες περιοχές εκεί γύρω, για να την καλοπιάσει. Μια απο αυτές τις περιοχές είναι και το Καλαμάκι. Νομίζω στο Καλαμάκι τελικά πρωτοφίλησε ο Βασίλης τη Μαριγούλα.
Σας αρέσει το Star Wars;Είναι αγαπημένη μας ταινία, και μας έδωσε και έμπνευση για την παράστασή μας που λέγεται «Περιοδεία στον Γαλαξία». Μόνο που εμείς δεν πολεμάμε στα άστρα αλλά παίζουμε ξέφρενη μουσική ψάχνοντας την Σούπερ Παρτιτούρα. Αμα την δεις, στείλε μας μηνυμαΈχετε σκύλο; Εγώ έχω τον Τρίχα.Οι περισσότεροι δεν τυχαίνει να έχουμε αυτό το διάστημα. Είχαμε όμως στο παρελθόν πολλά σκυλιά. Το Μπόνο, το Ρόσπυ, τη Σέτα, τη Γκρέτα, τη Σούλα, την Κούλα, τον Μάκη. Επίσης, γατες, καναρίνια, ψάρια, χάμστερ, ιγκουάνα, ένα μικρό λιοντάρι. Θα μπορούσαμε να ανοιξουμε Ζωολογικό κήπο αν τα μαζευαμε όλα !!
Πόσο χρόνων είστε; Αλλά να απαντήσει πρώτα ο στρατηγός ΚονΖού, μετά οι υπόλοιποι.Αγαπητέ Ανδρέα, ο Στρατηγός λείπει αυτό τον καιρό. Τον στείλαμε σε ειδική αποστολή στην Αίγυπτο, να καθαρίσει την έρημο από την άμμο, μια δύσκολη δουλειά αν σκεφτείς ότι σκουπίζει με μια σκούπα. Στη θέση του έχει έρθει ο Μίστερ Φίνγκερ, που παίζει μπάσο πάρα πολύ ωραία και έχει μακρια μαλλιά που δεν ξέρει τι να τα κάνει. Να σου πούμε λοιπόν όλες τις ηλικίες του συγκροτήματος. Ο Στρατηγός ΚονΖου, αν και λείπεi δεν θα έχει αντίρρηση να πούμε πόσο χρονών είναι. Είναι 46 χρονών. Ο Αλ Μαλαπόλας είναι 36, ο Professor Cosmic είναι 34 και ο Mosi Holiday 37. Ο Μιστερ Φίνγκερ είναι ο πιο μικρός, 34 χρονών, και ο πιο κοντός επίσης.Πώς προλαβαίνει ο στρατηγός ΚονΖού να πηγαίνει στο στρατό και μετά στη συναυλία;Δεν του είναι εύκολο. Διοικεί έναν ολόκληρο στρατό από ζουζούνια (γι αυτο και τον λένε ΚονΖου) και μετά πρέπει να έρθει γρήγορα γρήγορα να παίξει μαζί μας, να κάνούμε πρόβες και να τραγουδησουμε. Νομίζω τώρα που πήγε στην ειδική αποστολή, θα ξεκουραστεί λίγο απ’την πολλή τρεχάλα.Πότε θα βγάλετε καινούρια τραγούδια;Καινούργια τραγούδια έχουμε γράψει, και παίζουμε και δύο από αυτά στην παράσταση «Περιοδεία στο Γαλαξία». Το «Πάρτυ» και το «Hip Hop». Θα προσπαθήσουμε να τα ηχογραφήσουμε γρήγορα για να βγουνε σε cdΠότε θα αρχίσετε να κάνετε συναυλίες σε σπίτια στο Μαρούσι;Χαχαχα!!! Αν μπορεί το σπίτι αυτό να αντέξει μια υπεργαλαξιακή Μπεργκεροσυναυλία, να το κάνουμε. Γιούπιιιιιιι!!!! Info

Μετά από δύο χρόνια συνεχή sold out, οι Βurger Project επιστρέφουν για 3η χρονιά στον «Ελληνικό Κόσμο» με την καινούργια τους παράσταση! Όλες τις Κυριακές από Νοέμβριο έως και Φεβρουάριo, στις 12:00.

Διάρκεια: 75 λεπτά

Δήλωση συμμετοχής: τηλ. 212 254 0000

«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Πειραιώς 254, Ταύρος

The post Οι Burger Project απαντούν στο μεγαλύτερο θαυμαστή τους, έναν 5χρονο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα