Οι μπύρες που μας πήραν το μυαλό και θα θέλεις να τις κάνεις δώρο στους φίλους σου!

19:19 24/12/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί μία μπύρα να σου πάρει το μυαλό από το design στο packaging αλλά και την γεύση; Ναι μπορεί! Αν είναι μία από τις μπύρες Βrewtiful! Και για να είμαστε πιο σωστοί δεν μιλάμε για μία μπύρα αλλά για μία σειρά από μπύρες οι οποίες εναλλάσσονται συνεχώς και δημιουργούν τις απαραίτητες συνθήκες για γευσιγνωσία, συλλογή ετικετών και αφορμές για συζητήσεις!

Γιατί οι συγκεκριμένες μπύρες θα συζητηθούν!

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

H Βrewtiful είναι το νέο once-off batches nomad brewery με μοναδική του

αποστολή: να προσφέρει κάθε φορά καινούριες συναρπαστικές μπύρες, όμορφες μέσα και έξω απο το μπουκάλι.

Και άποψη μας… το έχουν καταφέρει ήδη! Πώς; Δίνοντας έμφαση σε κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια για τις μπύρες Βrewtiful!

Όπως, μας είπαν οι ίδιοι:

Βράζουμε τις μπύρες μας στην αεικίνητη μικροζυθοποιία Χίου, με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, από την συνταγή έως την εμφιάλωση, για να τις απολαμβάνετε στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Πόσοι, όμως, δίνουμε σημασία στην συσκευασία; Πολλοί! Και γι αυτό η ομάδα πίσω από αυτές τις εξαιρετικές μπύρες Βrewtiful δεν έχουν αφήσει τίποτα στην τύχη!

Πιστεύουμε ότι μια καλή craft μπύρα πρέπει να είναι όμορφη μέσα και έξω, Για αυτό οι ετικέτες μας σχεδιάζονται από το Faze design studio, με όλη την αγάπη και το σεβασμό που τους αξίζει.

Οι μπύρες Βrewtiful μας πήραν το μυαλό και θα θέλεις να τις κάνεις δώρο στους φίλους σου!

Ψάχνεις τι δώρο να πάρεις στους φίλους σου ή ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό; Τότε σου έχουμε το καλύτερο των δώρων! Μπύρες! Για να έρθουν «Butterflies in my mouth» και να λένε «Ho Ho Hop»!

Μπύρες Brewtiful: Butterflies in my mouth

Μια κεχριμπαρένια Double Dry hopped New England IPA πιστή στο είδος της. Έντονα αρώματα τροπικών φρούτων, ανανά και μάγκο που σε ταξιδεύουν.

Βελούδινο αφρισμό και silky smooth γεμάτο σώμα. Ευχάριστη πικρή επίγευση με διάρκεια, που σε κάνει να ανυπομονείς για την επόμενη γουλιά.

H “Butterflies in my mouth” ήρθε για να σε κατακλύσει με λυκίσκους Galaxy και Azzaca στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα.

Μπύρες Brewtiful: Ho Ho Hop Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brewtiful (@brewtiful.brewery)

Εδώ μιλάμε για μία limited edition μπύρας και πιστέψτε μας, είναι τα Χριστούγεννα μεσα σε μπουκάλι!

Νότες βανίλιας και γλυκών τροπικών φρούτων. Γεμάτο σώμα με εντονες γεύσεις από πορτοκαλοπιτα και mille feuille και ευχαριστη επίγευση καραμέλας βουτύρου.

Και όπως μαθαίνουμε αυτές οι δύο μπύρες Βrewtiful είναι μόνο η αρχή! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα βγαίνουν ακόμα πιο ιδιαίτερες γεύσεις και ακόμα πιο ξεχωριστές ετικέτες.

Γιατί όπως λένε και οι ίδιοι…

Tι νόημα έχει να βράζουμε την ίδια συνταγή όταν μπορούμε να δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό σε κάθε παρτίδα; Η ομορφιά της τέχνης της ζυθοποιίας βρίσκεται στις νέες εμπΥρίες! Κάθε παρτίδα κρύβει κάτι ξεχωριστό: κάποιον εξωτικό λυκίσκο, μια έκπληξη στην ετικέτα ή μονόκερους που ξεπετάγονται με το που ανοίξεις το κουτάκι. Απόλαυσε μια Brewtiful και ζήσε το ασυνήθιστο!

Οπότε βάλε στα αγαπημένα σου το απολύτως dope website τους, κάντους follow στο instagram (Brewtiful & Faze) και όταν θέλεις μία μπύρα… ξέρεις που πρέπει να μπεις!

Από εμάς… cheers mate!

(Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες για τις μπύρες, θυμίσου πως οι έρευνες λένε ότι 2 ποτήρια μπύρας είναι πιο αποτελεσματικά για την ανακούφιση του πόνου από τη παρακεταμόλη)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι μπύρες που μας πήραν το μυαλό και θα θέλεις να τις κάνεις δώρο στους φίλους σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα