Οι επιρροές των μικροκαυγάδων στην υγεία σου

12:31 19/9/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις σκεφτεί τις επιρροές των μικροκαυγάδων στην υγεία σου. Εφόσον όλοι καυγαδίζουμε και έχουμε προβλήματα, δεν σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν είναι συχνό φαινόμενο στη ζωή σου, κατά πόσο θα επηρεάσει την υγεία σου;

Μια νέα έρευνα, για τις επιρροές των μικροκαυγάδων και τους στρες στην υγεία, μας απέδειξε πως η καθημερινή πίεση των τσακωμών ,μπορεί να σε σκοτώσει, όσο και το στρες από συμβάντα τεράστιας σημασίας.

Άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι βίωναν καθημερινό στρες από καυγάδες μικρής σημασίας, είχαν τις ίδιες πιθανότητες να πάθουν κάτι, λόγω του στρες, όσο και αν τους συνέβαινε κάτι υπερβολικά τραυματικό, όπως ο χαμός ενός αγαπημένου προσώπου.

Ο Carolyn Aldwin, διευθυντής του Center for Healthy Aging Research του Πανεπιστημίου του Oregon και υπεύθυνος της έρευνας, δήλωσε πως αν τα επίπεδα στρες σου είναι υψηλά, σε μεγάλη χρονική περίοδο, μπορεί να επηρεάσουν την θνησιμότητα σου. Ακριβώς 1239 άνθρωποι πήραν μέρος στην έρευνα και μερικοί μάλιστα πέθαναν κατά τη διάρκεια της, αλλά όχι λόγω αυτής. Μάλιστα, μερικοί ακολουθήθηκαν για περισσότερο από 20 χρόνια.

Το 29% των ατόμων, που είχαν πολύ μικρά επίπεδα καυγάδων πέθαναν, ενώ από την άλλη πλευρά το ποσοστό ανέβηκε στο 69%, όταν τα επίπεδα ήταν μεγάλα. Μπορεί να μην έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε τους καυγάδες και τα γεγονότα της ζωής, αλλά μπορούμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα και να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινότητα, αλλά και μακροχρόνια υγεία.

The post Οι επιρροές των μικροκαυγάδων στην υγεία σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα