Πήγαινε στο πιπιρούμ χωρίς …παρατράγουδα!

19:00 3/4/2014 - Πηγή: iPop

Πες ότι θες να πας για το ψιλό σου στο πιπιρούμ, αλλά δεν είσαι σπίτι, ώστε ακόμα και θόρυβο σαν να περνάει μοτοσακό με τρυπημένη εξάτμιση να κάνει το ψιλό, να μην σε νοιάζει.

Είσαι, ας πούμε, στο γραφείο, η φούσκα σου έχει γίνει νταμιτζάνα, αν δεν πας η νταμιτζάνα θα γίνει σαν τη λίμνη του Μαραθώνα, οπότε παίρνεις την απόφαση να ξεκινήσεις σαν τη Γερακίνα για νερό, κρύο νερό. Έλα, όμως, που το πιπιρούμ είναι εντελώς δίπλα από τα δύο γραφεία όπου κάθονται η Σούλα πού’χει ένα στόμα μεγάλο σαν κασσέτα 8track και η Βάσω που παρομοίως!

Τι κάνεις; Που, αν πας, την άλλη μέρα η Σούλα και η Βάσω έχουν ανεβάσει το κατούρημά σου στο youtube με τίτλο «Άκουσε τον Τιέστο να τα σπάει στο Φαληράκι».

Λοιπόν, πάρε χαρτί (υγείας) και μολύβι και γράφε τους πέντε πιο δημοφιλείς τρόπους:

Κωδικός «Βάνα Μπάρμπα».
Επειδή γίνονται πράματα που δεν θέλεις να τα ξέρουν άλλοι, με το που θα μπεις στο «ανάκτορο», ανοίγεις τη βάνα της βρύσης. Με το ένα χέρι στο… μπεγλέρι, στο άλλο χέρι τη βάνα, παίζεις με το νεράκι σαν να πλένεις τα χέρια σου. Βέβαια, πρέπει να έχεις πει εκ των προτέρων στη Σουλαβάσω ότι χθες το βράδυ ξελέπιαζες κουτσομούρες και πας να φρεσκάρεις το χέρι από την ψαρίλα.Κωδικός «Μαργαρίτα Γκοτιέ».
Κοινώς η «Κυρία με τας καμελίας». Αρχίζεις να βήχεις σαν να έχεις πάθει κοκίτη, σου πετάγεται το μάτι έξω και αποκτά μόνιμη σακούλα Χρήστου Πάρλα από κάτω, αλλά οι Βασωσούλες δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Κωδικός «Πάμπλο Νερούντα».
Ή αλλιώς «Ανάθεμα τον Νιαγάρα σου μέσα». Τραβάς το καζανάκι. Το καζανάκι λέμε. Τράβα το. Ξανατράβα το. Βασικά, έχε το συνέχεια τραβηγμένο. Ο Αλιάκμωνας που θα τρέχει, εκτός από καλό ζεν, είναι και ένα από τα πιο καλά καμουφλάζ για το τσισακοθόρυβο.Κωδικός «Χαρούλα Πεπονάκη».
Παίρνεις ύφος Έλντας Πανοπούλου στο Ρετιρέ, καλείς τη μάνα σου στο τηλέφωνο και όλα τα άλλα είναι εύκολα. Ο διάλογος (με υστερική φωνή Χαρούλας Πεπονάκη) θα καλύψει το θόρυβο, εσύ θα βγεις έξω θριαμβευτικά και θα πεις «κατάλαβες, κύριε; Να με έχει πρίξει με μια ζακέτα, ανοιξιάτικα! Μάνα είναι αυτή ή πωλήτρια στα Ζάρα;».Κωδικός «Σάσα Σταμάτη».
Δηλαδή, επιτίθεσαι, για να μην σου επιτεθούν. Δεν κάνεις τίποτα από τα παραπάνω και, λίγο πριν μπεις στην τουαλέτα, πετάς ένα «βρε κορίτσια, ποια απο τις δυο χθες είχε φάει κουνάβι και μετά μπήκε στην τουαλέτα:». Και μπαίνεις. Αγέρωχος…

The post Πήγαινε στο πιπιρούμ χωρίς …παρατράγουδα! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα