Πλέον στο WhatsApp στον υπολογιστή μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα!

19:11 4/3/2021 - Πηγή: iPop

Αν έχεις κι εσύ WhatsApp στον υπολογιστή, κάνε τη νέα αναβάθμιση που βγήκε καθώς περιλαμβάνει νέες δυνατότητες που δεν είχες μέχρι πρότινος!

Η αναβάθμιση της εφαρμογής σε Windows και Mac, φέρνει για πρώτη φορά τη δυναότητα για φωνητικές αλλά και video κλήσεις, κάτι το οποίο είχε

ξεκινήσει να δοκιμάζεται απ’ την προηγούμενη χρονιά σε περιορισμένο αριθμό χρηστών ανά τον κόσμο.

Unsplash/SurfaceΗ ανακοίνωση για τις νέες δυνατότητες του WhatsApp στον υπολογιστή

Όπως αναφέρει η “μαμά” εταιρεία, το Facebook, παρατηρήθηκε όλο αυτό το διάστημα μια ραγδαία αύξηση στη χρήση της εφαρμογής για την πραγματοποίηση κλήσεων και video κλήσεων μεγάλης διάρκειας. Αυτό ήρθε σαν αποτέλεσμα της πανδημίας COVID19, η οποία άλλαξε δραστικά τον τρόπο που επικοινωνούμε.

Έτσι, η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp αποφάσισε να συμπεριλάβει τις συγκεκριμένες δυνατότητες και στο WhatsApp στον υπολογιστή, ώστε όλοι οι χρήστες να μπορούν να κάνουν κλήσεις, απ’ όποια συσκευή κι αν είναι συνδεδεμένοι.

Τι ακριβώς θα συμβεί εάν δεν αποδεχτείς την πολιτική απορρήτου του WhatsApp;

Όσον αφορά τα επιμέρους χαρακτηριστικά, τα meetings μέσω WhatsApp ανοίγουν σε ένα νέο παράθυρο, το οποίο μπορείς να μεταφέρεις σε όποιο σημείο της οθόνης θέλεις, να αλλάξεις το μέγεθος ξεχωριστά ή και να “κλειδώσεις” το παράθυρο, σε όποιο μέρος της επιφάνειας εργασίας σου θέλεις.

Έτσι, λοιπόν, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των εφαρμογών που υποστηρίζουν video κλήσεις κι αναμένεται να κερδίσει μερίδιο της πίτας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πλέον στο WhatsApp στον υπολογιστή μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα