Ποια γυναίκα της ζωής σου θαυμάζεις περισσότερο και πώς της το δείχνεις καθημερινά;

13:09 8/3/2021 - Πηγή: iPop

Ποια είναι για σένα η γυναίκα που θαυμάζεις περισσότερο στη ζωή σου; Αυτή που για σένα η απόλυτη γυναίκα και δεν εννοούμε εξωτερικά, όσο για τον χαρακτήρα, το ήθος, τον δυναμισμό της και ό,τι άλλο μπορεί να σημαίνει για σένα η λέξη γυναίκα.

Κατά καιρούς έχουμε θαυμάσει διάσημες, αξιόλογες γυναίκες, όπως τη Michelle Obama, για τις πράξεις, τα λόγια και τη συμπεριφορά τους και είναι ωραίο να ακούμε και να διαβάζουμε τα μηνύματα που στέλνουν κατά καιρούς, δίνοντάς

μας δύναμη. Όμως, είναι αλήθεια πως υπάρχουν και γυναίκες πολύ πιο κοντά μας, γυναίκες που κάθονται δίπλα μας, μου μας μιλούν καθημερινά και τις θαυμάζουμε περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες. Είναι οι γυναίκες του σήμερα, της διπλανής πόρτας, γυναίκες που συναναστρεφόμαστε καθημερινά και για όλους μας υπάρχει τουλάχιστον μία τέτοια γυναίκα που θέλουμε να της πούμε ευχαριστώ και να της δείξουμε τον θαυμασμό μας.

Σίγουρα υπάρχει μία και για σένα. Ποια είναι αυτή; Ποια είναι για σένα η γυναίκα που θαυμάζεις περισσότερο στη ζωή σου; Το ξέρει; Της το έχεις δείξει; Τι κάνεις για εκείνη;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που πρέπει να σκεφτείς και να σκέφτεσαι γενικά, όχι μόνο της Ημέρα της Γυναίκας, επειδή το θυμήθηκες, αλλά κάθε μέρα, αν αυτός ο άνθρωπος είναι σημαντικός για σένα.

Ταινίες και σειρές που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δει τουλάχιστον μία φορά!

Αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι η μαμά σου, η γιαγιά σου, η αδερφή σου, η κόρη σου, η θεία σου, η νονά σου, η γειτόνισσά σου, η κολλητή σου, η μαμά μιας γνωστής σου, μια οποιαδήποτε γυναίκα. Και για να τη θαυμάζεις, σίγουρα θα έχεις έναν καλό λόγο. Ποιος είναι αυτός;

Freepik

Κι επειδή ίσως να μην της δείχνεις και τόσο συχνά τον θαυμασμό σου προς εκείνη, σου έχουμε μερικές ιδέες, απλές και καθημερινές, ώστε να μην ξεχνάς να δείχνεις έμπρακτα την αγάπη, την εκτίμηση και τον θαυμασμό σε κάθε γυναίκα της ζωής σου.

Ένα μήνυμα για κάθε γυναίκα εκεί έξω!

Τι μπορείς να κάνεις για μια γυναίκα που θαυμάζεις; Ευχαρίστησέ τη που είναι στη ζωή σου και σου δίνει δύναμη. Να τη σέβεσαι πάντα. Όλους πρέπει να τους σέβεσαι, όχι μόνο αυτούς που θαυμάζεις. Επειδή, όμως, μερικές φορές το θεωρείς δεδομένο, μην ξεχνάς να το κάνεις πράξη. Βοήθα τη, όχι μόνο όταν σου το ζητά. Ενδιαφέρσου πραγματικά για το τι της συμβαίνει, για το αν είναι καλά, για το πώς αισθάνεται. Ανέβασε την ψυχολογία της. Να είσαι δίπλα της και στα καλά και στα άσχημα. Να την υποστηρίζεις και να είσαι το στήριγμά της. Μην προσπαθήσεις ποτέ να την αλλάξεις. Να καμαρώνεις που την έχεις δίπλα σου. Ευγένεια, ευγένεια, ευγένεια.

Λίγο παραπάνω ενδιαφέρον, αγάπη και πράξεις καθημερινές είναι απλοί τρόποι για να της δείξεις πως την θαυμάζεις και την εκτιμάς πραγματικά για αυτό που είναι!

Unsplash/ Highlight ID

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια γυναίκα της ζωής σου θαυμάζεις περισσότερο και πώς της το δείχνεις καθημερινά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα