Ποιες αλλαγές έρχονται για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

19:05 10/1/2021 - Πηγή: iPop

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει την εκπομπή της, “Pop up” στον Alpha και όπως όλα δείχνουν διανύει περίοδο αλλαγών. Ποιες αλλαγές έρχονται για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ποιος αποχωρεί από την ομάδα της;

Οι αλλαγές για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Σε καθημερινή προβολή τα μεσημέρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι κοντά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της “Pop up” στον Alpha. Με την έναρξη του νέου έτους ετοιμάζονται αλλαγές για την εκπομπή μέχρι και ανασχηματισμός στο πάνελ καθώς κάποιος αποχωρεί από την ομάδα που την συνοδεύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life έχει ζητηθεί από τον Παναγή Τζωρτζάτο να περιορίσει την παρουσία του στην εκπομπή εμφανιζόμενος με δική του στήλη μία φορά την εβδομάδα. Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώθηκε ότι πιθανότατα έχουν αποχωρήσει ακόμα οι Σουζάνα Κεγγίτση και Μυρτώ Κάζη.

Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όπως όλα δείχνουν ο Παναγής Τζωρτζάτος αποχώρησε από την εκπομπή καθώς δεν δέχτηκε κάποιες αλλαγές που του προτάθηκαν, εξαιτίας των μέτρων που έπρεπε να ληφθούν στην εκπομπή, για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η τελευταία του εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πλατό του Pop Up την Παρασκευή (8/1).

Ωστόσο ο σταθμός δεν έχει αναφέρει κάτι για ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ποιες αλλαγές έρχονται για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα