Πώς είναι τελικά η υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ; Για δύο εβδομάδες εκτός βασιλικών καθηκόντων

18:04 30/10/2021 - Πηγή: iPop

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ενώ πηγές ισχυρίζονται πως η βασίλισσα δεν βρίσκεται σε μια καλή περίοδο, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας διαβεβαίωσε για την “καλή φόρμα” της. Παρ’ όλες τις αντιφατικές δηλώσεις, ο γιατρός συνέστησε στην βασίλισσα να ξεκουραστεί για δύο εβδομάδες και να ακυρώσει κάθε δημόσια εμφάνιση.

“Ήταν το πιο αξιαγάπητο ζευγάρι”: Ο πρίγκιπας Harry μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για τον παππού και την γιαγιά

του

“Υπάρχει εντονότατη ανησυχία στους βασιλικούς κύκλους”, υποστήριξε πηγή στο αμερικανικό περιοδικό “Us Weekly” και προσθέτει: “Όσο άφθαρτη κι αν φαίνεται, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι άνθρωπος και δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει για πάντα”. “Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ’ ότι έχει γνωστό”, ισχυρίζεται δεύτερη πηγή.

Οι ανησυχίες και η παραφιλολογία ξεκίνησαν καθώς η Βασίλισσα Ελισσάβετ νοσηλεύτηκε για μια ημέρα την προηγούμενη εβδομάδα. Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από τους γιατρούς της Βασίλισσας: “Οι γιατροί της Αυτού Μεγαλειότητας της έχουν συμβουλεύσει ότι θα πρέπει να συνεχίσει να ξεκουράζεται για τουλάχιστον τις επόμενες δύο εβδομάδες. Οι γιατροί της έχουν συμβουλεύσει ότι η Αυτού Μεγαλειότητα μπορεί να συνεχίσει να αναλαμβάνει ελαφριές εργασίες που βασίζονται στο γραφείο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εικονικών ακροατηρίων, αλλά όχι να αναλαμβάνει τυχόν επίσημες επισκέψεις», ανέφερε το παλάτι στην ανακοίνωσή του.

Το παλάτι ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα δεν θα έκανε προγραμματισμένη εμφάνιση σε μια βραδινή δεξίωση για τους παγκόσμιους ηγέτες που επρόκειτο να φιλοξενήσει στη σύνοδο κορυφής της COP26 για την κλιματική αλλαγή την επόμενη εβδομάδα, και αντ’ αυτού θα έκανε μια ομιλία μέσω βίντεο.

“Μίλησα με την Αυτού Μεγαλειότητα και είναι σε πολύ καλή φόρμα», είπε ο Boris Johnson στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 στη Ρώμη, όπου θα παρευρεθεί σε μια σύνοδο κορυφής της G20.

“Πρέπει απλώς να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών της και να ξεκουραστεί, και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι ολόκληρη η χώρα της εύχεται υγεία.”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς είναι τελικά η υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ; Για δύο εβδομάδες εκτός βασιλικών καθηκόντων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα