Πώς να καταπολεμήσεις την τριχόπτωση

07:01 7/5/2014 - Πηγή: iPop

Η τριχόπτωση ταλαιπωρεί και τους άνδρες και τις γυναίκες. Η κακή διατροφή αλλά και το άγχος είναι οι κύριες αιτίες που την προκαλούν…τους υπόλοιπους λόγους στους έχουμε ήδη πει! Πέρα από την αγωγή που σου προτείνει ο δερματολόγος, μπορείς και στο σπίτι σου, να ενισχύσεις την προσπάθεια σου και να καταπολεμήσεις την τριχόπτωση με φυσικούς τρόπους!

Τι να κάνεις για να σταματήσεις να χάνεις τις τρίχες σου; Χρησιμοποίησε το περιεχόμενο των ντουλαπιών της κουζίνας σου!

Αιθέρια έλαια (λεβάντας λεμονιού, φασκόμηλου
και δεντρολίβανου).Να χρησιμοποιείς λοσιόν με φυσικά βότανα.Πάλι εμφανίζεται μπροστά σου, η μαγειρική σόδα. Ο συνδυασμός της, με μηλόξιδο ή μαζί με το σαμπουάν, καταπολεμά την τριχόπτωση σε μεγάλο βαθμό.Το γάλα καρύδας αλλά και ο χυμός λεμονιού δυναμώνουν την ρίζα.Τροφές κατά της τριχόπτωσης: Το κρέας, το κοτόπουλο, τα ψάρια, τα αυγά, το χοιρινό, η σόδα, τα φυλλώδη λαχανικά, ο χυμός πορτοκαλιού, το αβοκάντο, το μπρόκολο, οι πιπεριές, τα βατόμουρα, το πεπόνι , οι ντομάτες, τα μύδια, οι γαρίδες και οι ξηροί καρποί. Σημαντικό ρόλο, παίζει και το νερό!

Πρέπει να ξέρεις ότι τα αποτελέσματα των θεραπειών θα εμφανιστούν μετά από 2 μήνες. Ακολούθησε την αγωγή του δερματολόγου και σε συνδυασμό με τις μάσκες που θα φτιάχνεις με τα υλικά που σου αναφέραμε παραπάνω και θα δεις αλλαγή.

Θέλει υπομονή!

The post Πώς να καταπολεμήσεις την τριχόπτωση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα