Πού να ταξιδέψεις φέτος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

18:30 27/1/2020 - Πηγή: iPop

Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος και τα μέρη που δεν επισκεφτεί άπειρα. Η απόφαση για το πού να πας διακοπές μπορεί να είναι δύσκολη, γι’ αυτό μήπως είναι η στιγμή να δεις τι έχουν να σου προτείνουν οι αστρολόγοι για το 2020;

Είτε είστε ένας ευαίσθητος Καρκίνος είτε ένας τελειομανής Παρθένος, υπάρχει ένας προορισμός που είναι ιδανικός για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματά σου. Και με το 2020 να είναι η χρονιά των ταξιδιών, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να αποφασίσεις πού θα πας διακοπές φέτος!

Πού να πας διακοπές το 2020 σύμφωνα με το ζώδιό σουΚριός-
Νέα Υόρκη

Οι Κριοί μπορούν να ανταπεξέλθουν άνετα στην αποπνικτική Times Square, αλλά σίγουρα θα θέλουν να επισκεφτούν και τις λιγότερο κοσμοπολίτικες γειτονιές, να αράξουν στα τεράστια πάρκα για ένα πικ νικ, αλλά και να κάνουν τα ψώνια τους, φροντίζοντας να φύγουν με μια έξτρα άδεια βαλίτσα απ’ την Ελλάδα!

View this post on Instagram

NYC. Now. #newyork #lockup #nycwinter #manhattan #newyorkcity

A post shared by Denis Batuev (@den.batuev) on Jan 27, 2020 at 5:18am PST

Ταύρος- Τσάρλεστον

Ένας Ταύρος πατάει στα πόδια του, είναι ισορροπημένος, αλλά αγαπάει και λίγη πολυτέλεια. Το Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος, όπου μπορείς να κλείσεις ένα πολυτελές δωμάτιο πάνω στην παραλία και να είσαι όλη μέρα στη θάλασσα.

View this post on Instagram

Ahoy! Haven’t posted in a while, had the honor of having an adventure with a good friend on a sunny Sunday & sometimes that’s enough to break the social media silence

Keywords
Τυχαία Θέματα