Πρόταση διακόσμησης: Φτιάξε σύνθεση τοίχου από πίνακες με κλαδιά

17:20 22/1/2021 - Πηγή: iPop

Για να διακοσμήσεις τον τοίχο του σαλονιού σου θες κάτι ιδιαίτερο εντυπωσιακό και φυσικά οικονομικό. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να σου δείξουμε πώς να φτιάξεις την δική σου σύνθεση τοίχου από πίνακες με κλαδιά. Για να την φτιάξεις θα χρειαστείς λίγο χρόνο από την ζωή σου και τελείως απλά και οικονομικά υλικά.

Αυτές είναι οι πιο ενδιαφέρουσες τάσεις στην διακόσμηση το 2021, σύμφωνα με τους experts

architectureartdesigns.comΤι θα χρειαστείς για να φτιάξεις την σύνθεση τοίχου από πίνακες με κλαδιά;Τρεις καμβάδες λευκούς2 ΠινέλαΜπογιά
σε σκούρα απόχρωσηΜπογιά σε πιο ανοιχτή απόχρωσηΟύπα τοίχουΣιλικόνηΚλαδιά δέντρουΣπρέι (προαιρετικά)Πώς θα φτιάξεις την σύνθεση τοίχου με πίνακες από κλαδιά;Βάφουμε και τους τρεις λευκούς καμβάδες με το πιο ανοιχτό χρώμα.Όταν οι καμβάδες στεγνώσουν, περνάμε μόνο την εξωτερική πλευρά τους με το πιο σκούρο χρώμα για να τους δώσεις βάθος.Αφού στεγνώσουν καλά, καθαρίζουμε τα κλαδιά από τα περιττά φύλλα και αν θέλουμε να τους δώσουμε χρώμα, τα περνάμε με το σπρέι.Κολλάμε με σιλικόνη τα κλαδιά επάνω στους τρεις καμβάδες που βάψαμε.Κρεμάμε και τους τρεις στον τοίχο και η σύνθεση τοίχου με πίνακες από κλαδιά είναι έτοιμη.

Οι “κανόνες” της εσωτερικής διακόσμησης που θα σου δώσουν έμπνευση και ιδέες

Σημείωση!

Αυτή η σύνθεση τοίχου που θα φτιάξεις για το σπίτι σου είναι πολύ εύκολη και φυσικά πολύ εντυπωσιακή. Θα κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται που την αγόρασες και ταιριάζει με ότι στιλ και αν έχει το σπίτι σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πρόταση διακόσμησης: Φτιάξε σύνθεση τοίχου από πίνακες με κλαδιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα