Σοφία Βούλτεψη: Ένας χρόνος ψέματα για συντάξεις και μισθούς

12:23 8/1/2016 - Πηγή: iPop

Η Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία για άλλη μια φορά επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σχετικά “με τα ψέματα που η κυβέρνηση είπε στους συνταξιούχους για τη 13η σύνταξη και στους εργαζόμενους για τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ», κατά την προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα η κ.Βούλτεψη σε καταγγελτικό τόνο υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της

πως “το 2015 έδωσε τη θέση του στο 2016, η 13η σύνταξη αποδείχθηκε το ελεεινότερο ψέμα προς τους αδυνάμους» και συμπληρώνει “η υπόσχεση για κατώτατο μισθό στον ιδιωτικό τομέα έμεινε στα λόγια αλλά η κυβερνητική προπαγανδιστική επιχείρηση «σωτηρία των συντάξεων» συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως».

Η Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενη στις επικουρικές και τις κύριες συντάξεις, αναφέρει χαρακτηριστικά:Σε όλες τους τις δηλώσεις ουδέποτε είχαν διαχωρίσει τις κύριες από τις επικουρικές, διακήρυσσαν ότι οι συντάξεις αποτελούσαν «κόκκινη γραμμή», αναλάμβαναν την ευθύνη και δεσμεύονταν για στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων και θωράκιση των συντάξεων.

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Βούλτεψη ασκεί έντονη κριτική στις πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς πρόσφατα, η ίδια εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Ο κ. Γ. Κατρούγκαλος, ο σφόδρα αντιμνημονιακός, που ξεκίνησε την αντιμνημονιακή του καριέρα μιλώντας στους αγανακτισμένους του Συντάγματος και ξιφουλκώντας κατά των δανειστών από την τηλεόραση, αυτός που δεν θα μιλούσε ποτέ με την τρόικα, αυτός που δεν θα έμενε στη θέση του αν δεν γίνονταν σεβαστές οι κόκκινες γραμμές του, πέρασε χθες τη μέρα του περιφέροντας μαζί με το δικό του σώμα και το σώμα του εγκλήματος.

Ταυτόχρονα, σε σχετική πρόσφατη ανακοίνωσή της, “για την επέτειο ενός χρόνου ψεμάτων ΣΥΡΙΖΑ», η κ. Βούλτεψη αναφέρεται διεξοδικά “στα ψέματα του 2015″ της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία κατά την κ. Βούλτεψη, συνέχισε να επαναλαμβάνει τις ίδιες υποσχέσεις στον ελληνικό λαό, υπογράφοντας τελικά και το τρίτο μνημόνιο και προχωρώντας στη δημιουργία ενός “παράλληλου προγράμματος».

The post Σοφία Βούλτεψη: Ένας χρόνος ψέματα για συντάξεις και μισθούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα