Συνταγή για μπρουσκέτες για ορεκτικό σε κάθε τραπέζι!

15:41 26/12/2020 - Πηγή: iPop

Οι μπρουσκέτες είναι ένα πολύ εύκολο και ωραίο ορεκτικό το οποίο μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε γεύμα σε οποιοδήποτε τραπέζι ή ακόμα και απλά ένα ποτό ή κρασί. Μπορεί να είναι το σνακ σου και μπορείς να τις συνοδεύσεις με οτιδήποτε προτιμάς. Η συνταγή για μπρουσκέτες είναι εξαιρετικά απλή και πεντανόστιμη!

Τι θα χρειαστείς για τη συνταγή για μπρουσκέτες1 μεγάλη μπαγκέτα1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια1 βαζάκι κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ψητές1 βαζάκι φιλέτο Γαύρο παστό2 βαζάκια πάστα ελιάς ένα μαύρη
και ένα πράσινηΜικρά ντοματίνιαΦέτες αγγούριΛίγο τριμμένο τυρί Πώς θα φτιάξεις τη συνταγή για μπρουσκέτεςΠλένουμε τα ντοματίνια και τα αγγούρια.Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και σε μικρές φέτες τα αγγούρια.Κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες και τις ψήνουμε για λίγο στην τοστιέρα.Στη συνέχεια τις τοποθετούμε πάνω σε ένα δίσκο στη σειράΈπειτα παίρνουμε κάθε φέτα ξεχωριστά και σε κάποιες αλείφουμε με τυρί φιλαδέλφεια, σε κάποιες πάστα ελιάς πράσινη και σε κάποιες άλλες πάστα ελιάς μαύρηΣτη συνέχεια τοποθετούμε σε κάποια αγγουράκι και πιπεριά Φλωρίνης, σε κάποια άλλα βάζουμε πάστα ελιάς, σε άλλα γαύρο φιλέτο παστό και κάπαρηΣτο τέλος πασπαλίζουμε με λίγο τυρί τριμμένο και σερβίρουμε!

Στις δικές σου μπρουσκέτες μπορείς να χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε άλλο θες και σου αρέσει είτε σε τυρί είτε σε αλλαντικά. Επίσης μπορείς και να τα ζεστάνεις αν επιλέξεις τυρί του τόστ ώστε να λιώσει!

Καλή απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνταγή για μπρουσκέτες για ορεκτικό σε κάθε τραπέζι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα