Τα 5 πιο συχνά λάθη μιας γυναίκας στη σχέση που μπορεί να αποβούν μοιραία

12:13 13/1/2021 - Πηγή: iPop

Κανείς δεν είναι τέλειος, γενικά, αλλά και μες τη σχέση. Και οι δύο σφάλουν, όμως μερικά συχνά λάθη μιας γυναίκας στη σχέση μπορεί να είναι ολέθρια εν τέλει.

Και γιατί λέμε ότι τα λάθη αυτά μπορεί να είναι ολέθρια; Επειδή όντως μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση, δημιουργώντας προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι που με τη σειρά τους μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και στον χωρισμό. Και για να είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότερες γυναίκες τα κάνουν αυτά τα λάθη και με το παραπάνω. Ας μην κρυβόμαστε κορίτσια.

Τα πιο συχνά λάθη μιας γυναίκας στη σχέση που μπορεί να αποβούν μοιραία

Δεν εκτιμάς

τον ίδιο και αυτά που σου προσφέρει

Ενώ τον αγαπάς, δεν εκτιμάς όσα κάνει για σένα και σου προσφέρει. Δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει όσα θες εσύ και πιστεύεις πως είναι καλύτερα. Έχει τη δική του άποψη, παίρνει τις αποφάσεις του και σου προσφέρει αυτά που θέλει και μπορεί. Ακόμα κι αν είναι λίγα για σένα, για τη δική σου άποψη, μάθε να τα εκτιμάς και να τον αγαπάς με αυτά. Αλλιώς… υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές αγαπημένη μου!

Προσπαθείς να τον αλλάξεις

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου είναι να προσπαθείς να αλλάξεις τον σύντροφό σου. Κι όχι απλά δεν είναι σωστό, αλλά είναι καταστροφικό. Αν δεν αντέχεις τα ελαττώματα του συντρόφου σου, καλύτερα να χωρίσεις και να βρεις άλλον παρά να προσπαθείς να τον αλλάξεις. Να τον αγαπάς όπως είναι, γιατί εσύ τον διάλεξες!

Γιατί το να θες να αλλάξεις τον σύντροφό σου είναι καταστροφικό, αλλά μπορεί να πετύχει μόνο σε μία περίπτωση

Γίνεσαι drama queen

Έλα τώρα… Και ποια δεν έχει γίνει;! Κλαις με το παραμικρό, γκρινιάζεις, γίνεται αυτή που έχει πάντα δίκιο κι ο άλλος τα κάνει όλα λάθος εις βάρους και τα λοιπά και τα λοιπά. Και; Όλο αυτό καταντάει κάποια στιγμή κουραστικό και σίγουρα δεν αρέσει στον σύντροφό σου.

Pexels

Το παίζεις ανεξάρτητη

Όλο αυτό το “περνώ και μόνη μου καλά” νομίζεις πως θα σου βγει σε καλό; Ίσως όχι και τόσο. Είσαι ανεξάρτητη, αυτάρκης και δεν χρειάζεσαι μια σχέση για να ‘σαι καλά και μπράβο σου. Ωστόσο, μην το παρακάνεις. Άσε και λίγο χώρο στη ζωή σου για τον σύντροφό σου και μην του δείχνεις πως είσαι καλά χωρίς αυτόν, αν φυσικά θες να είσαι σε σχέση μαζί του.

Τον κατηγορείς

Τον κατηγορείς συνεχώς ότι φταίει, ενώ εσύ τα δικά σου λάθη δεν τα κοιτάς. Μήπως να δεις τι κάνεις κι εσύ λάθος και να αφήσεις τον άλλο να κρίνει τα δικά του; Για να βελτιωθεί η σχέση δεν πρέπει να προσπαθήσει μόνο ο σύντροφός σου, αλλά κι εσύ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα 5 πιο συχνά λάθη μιας γυναίκας στη σχέση που μπορεί να αποβούν μοιραία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα 5 πιο συχνά λάθη μιας γυναίκας στη σχέση που μπορεί να αποβούν μοιραία,