Τα δύο βίντεο απ’ τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη που κόβουν την ανάσα

12:00 4/8/2021 - Πηγή: iPop

Τα δύο βίντεο απ’ τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη συγκλονίζουν. Στο ένα φαίνεται καρέ- καρέ η καταστροφή, ενώ στο δεύτερο βλέπουμε τη στιγμή όπου πυροσβέστες περνούν μέσα απ’ το μέτωπο της πυρκαγιάς.

Το time lapse βίντεο τραβήχτηκε απ’ τις κάμερες του Αστεροσκοπείου και δείχνει την πολύ ισχυρή επαγωγική στήλη που ανέπτυξε η πυρκαγιά εξαιτίας της πολύ πυκνής και εξαιρετικά ξηρής καύσιμης ύλης, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξάπλωση των

πύρινων μετώπων.

Το δεύτερο βίντεο απ’ τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη που συγκλονίζει είναι τραβηγμένο μέσα από ένα πυροσβεστικό όχημα, τη στιγμή που περνάει κυριολεκτικά μέσα απ’ τη φωτιά, ενώ ακούμε τη συνομιλία των πυροσβεστών.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια των πυροσβεστών να καθησυχάσουν τον οδηγό, ο οποίος οδηγάει πολύ γρήγορα ενώ στη συνέχεια βλέπουμε τη φωτιά να τους κλείνει κυριολεκτικά τον δρόμο. «Προχώρα, προχώρα», «φύγε, φύγε», λέει το πλήρωμα του πυροσβεστικού στον οδηγό, ο οποίος συνεχίζει να οδηγεί περνώντας μέσα απ’ τις φλόγες.

Απίστευτο βίντεο.. pic.twitter.com/X49Groozhi

— ο κυριος μανος (@manoskrt) August 3, 2021

H πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη κατακαίει ό,τι βρει στο πέρασμά της. Με το πρώτο φως της ημέρας, κάτοικοι στη Βαρυμπόμπη επέστρεψαν στα σπίτια τους για να δουν τις καταστροφές που έχει αφήσει πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη φωτιά καταστράφηκαν 80 σπίτια.

«Μείνετε σπίτι, με κλειστά τα παράθυρα»: Η έκκληση του Εθνικού Αστεροσκοπείου προς τους πολίτες

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα δύο βίντεο απ’ τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη που κόβουν την ανάσα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα