Τα επιτραπέζια που αγαπά όλη η οικογένεια και κάνουν ξεχωριστές τις φετινές γιορτές

19:15 31/12/2020 - Πηγή: iPop

Τα επιτραπέζια παιχνίδια τις γιορτές – κι όχι μόνο τότε – είναι πολύ σημαντικά, γιατί μπορούν να ενώσουν την οικογένεια και να φέρουν πιο κοντά τα μέλη της, ιδιαίτερα φέτος που περνάμε όλοι διαφορετικά Χριστούγεννα.

Τα επιτραπέζια και πόσο μάλλον τα οικογενειακά έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, είναι αυτά τα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ανεξαρτήτου ηλικίας και να διασκεδάσεις είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος. Η εταιρεία

Δεσύλλας προσφέρει αμέτρητες επιλογές σε παιχνίδια για να επιλέξεις ανάλογα με τα γούστα σου, περνώντας όμορφες, οικογενειακές στιγμές και αποκτώντας γνώσεις.

Ο κύριος Χρήστος Τζαφόλιας, υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ της “Παιχνίδια Δεσύλλας” μίλησε στο iPop.gr για την αξία του παιχνιδιού αυτή την περίοδο πιο πολύ από ποτέ και μας έδωσες μερικές επιλογές για να αξιοποιήσουμε ευχάριστα τον χρόνο μας με όλη την οικογένεια, όχι μόνο στις γιορτές, αλλά και όλη τη χρονιά.

Γιατί είναι σημαντικό να παίζει όλη μαζί η οικογένεια επιτραπέζια και πώς μπορεί να κάνει ξεχωριστά τα φετινά Χριστούγεννα;

Ιδιαιτέρως φέτος τα Χριστούγεννα και μετά από την έκθεση των παιδιών σε κάθε λογής οθόνη, λόγω της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, είναι ιδιαίτερα σημαντικό, παιδιά και γονείς να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

Τι είδους επιτραπέζια θα προτείνατε στις οικογένειες;

Η εταιρεία Δεσύλλας έχει αμέτρητες επιλογές για οικογενειακά επιτραπέζια ανάλογα με την ηλικία αλλά και τις προτιμήσεις όλης της οικογένεια. Κατά την διάρκειά των Χριστουγέννων θα πρότεινα παιχνίδια τα οποία φέρνουν πιο κοντά την οικογένεια μέσω συνεργασίας. Κατά αυτόν τον τρόπο τα μέλη της οικογένειας θα γνωρίσουν καλύτερα το ένα το άλλο και θα διδαχθούν την έννοια της συνεργασίας, της ομαδικής και συλλογικής προσπάθειας ως προς την επίτευξη και επίλυση ενός στόχου. Δυο από τα πιο χαρακτηριστικά επιτραπέζια προς αυτή την κατεύθυνση είναι το επετειακό μας παιχνίδι στρατηγικής και ρίσκου για το 1821 «Η ΜΑΧΗ» όπου όλοι οι Έλληνες πρέπει να συμμαχήσουν και να ενωθούν για να διώξουν τους Οθωμανούς από την Ελλάδα! Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Escape Room the Game , το μοναδικό επιτραπέζιο που εξομοιώνει την εμπειρία ενός δωματίου απόδρασης στο σαλόνι του σπιτιού! Οι παίχτες πρέπει να συνεργαστούν και να λύσουν τους γρίφους σε κάθε δωμάτιο ώστε να λύσουν το μυστήριο και να αποδράσουν. Όλα αυτά σε 60 μόνο λεπτά!

Πόσο μπορούν τα επιτραπέζια να διευρύνουν τις γνώσεις των παιδιών και να εξελίξουν μικρούς και μεγάλους;

Είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η συχνή ενασχόληση με τα επιτραπέζια παιχνίδια, εξελίσσουν και διευρύνουν το γνωστικό επίπεδο παιδιών και μεγάλων αλλά και αναπτύσσουν πλήθος δεξιοτήτων . Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα, όσα παιδιά και μεγάλοι θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους με έναν πολύ ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο, να ξεκινήσουν να παίζουν επιτραπέζια γνώσεων όπως για παράδειγμα την σειρά «Κυνήγι Ερωτήσεων» ή τα trivia games «Ποιος Που Πότε Γιατί» σε οικογενειακή και παιδική έκδοση.

Έχετε ξεχωρίσει κάποια ιστορία ενός παιχνιδιού;

Η πιο ξεχωριστή ιστορία παιχνιδιού στην εταιρείας μας είναι κατά τη γνώμη μου η ανάπτυξη της μοναδικής σειράς επετειακών επιτραπέζιων παιχνιδιών για τα 200 χρόνια της παλιγγενεσίας τους έθνους μας υπό την αιγίδα του Πολεμικού Μουσείου.

Η νέα σειρά παιχνιδιών «1821» της εταιρείας Δεσύλλας, δημιουργήθηκε με γνώμονα την καλλιέργεια τη παιδείας, και της μάθησης παιδιών και μεγάλων, για το πολύ σημαντικό θέμα των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης. Σκοπός της σειράς «1821» είναι μέσω μιας σειράς ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών να ενισχύσουν την γνώση παιδιών και μεγάλων σε θέματα εθνικής πατριδογνωσίας αλλά να αποτελέσουν και ένα πρωτόγνωρο εργαλείο μάθησης και διδασκαλίας για τους δασκάλους και καθηγητές όλης της χώρας.

Για να εξασφαλίσουμε την εγκυρότητα αλλά και την ιστορική αλήθεια και ακρίβεια των ιστορικών γεγονότων σε συνεργασία με την Διεύθυνση ιστορίας του Πολεμικού μουσείου δημιούργησε , την σειρά «1821», η οποία περιλαμβάνει 5 τίτλους παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους. Οι 5 τίτλοι της σειράς είναι οι:

Τα επετειακά παιχνίδια:

ΥΠΕΡΑΤΟΥ «1821» – Σύγκρινε χαρακτηριστικά των οπλαρχηγών όπως οι μάχες τους, η τακτική τους και άλλα πολλά!ΚΥΝΗΓΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ «1821» –Μάθε τα πάντα για την Επανάσταση με 1200 ερωτήσεις!ΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ «1821» – Διασκεδαστικές κάρτες ταχύτητας , παρατηρητικότητας που ανακαλύπτεις την γνώση παίζοντας! «1821» Η ΜΑΧΗ – Παιχνίδι Στρατηγικής και ρίσκου με πάνω 200 μινιατούρες Ελλήνων και Οθωμανών για να ζήσεις την δράση του Αγώνα!«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» «1821» Πρόσωπα και Μάχες της Επανάστασης – Ιστορικό Βιβλίο με δραστηριότητες και επιτραπέζιο παιχνίδι!
Το Πολεμικό Μουσείο και η ιστορική μνήμηΠώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε το εργοστάσιο που υπάρχει σήμερα;   

Όλα ξεκίνησαν το 1981, όταν από ένα μικρό τυπογραφείο και ατελιέ γραφικών τεχνών φτάσαμε στο σημερινό μοναδικό εργοστάσιο παιχνιδιών καθετοποιημένης παραγωγής επιτραπέζιων παιχνιδιών! Ο δρόμος όμως αυτός δεν ήταν ποτέ εύκολος και παραμένει απαιτητικός αλλά ταυτόχρονα και πολύ δημιουργικός! Παρ’ όλα αυτά όμως με την μεγάλη παρακαταθήκη των ιδρυτών της εταιρείας Διονύσιου και Χριστίνας Δεσύλλα, αλλά και με τις ηγετικές ικανότητες του σημερινού Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου κ. Αναστάσιου Δεσύλλα, το εργοστάσιο αλλά και η εταιρεία Δεσύλλας μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο δημιουργώντας ποιοτικά επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους θεμελιώνοντας το μέλλον του Ελληνικού παιχνιδιού.

Και μπορεί τα επιτραπέζια παιχνίδια τις γιορτές να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, καθώς όλοι έχουμε περισσότερο χρόνο, όμως ας μην τα ξεχνάμε και τον υπόλοιπο χρόνο, καθώς μόνο θετικά μπορούν να μας δώσουν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα επιτραπέζια που αγαπά όλη η οικογένεια και κάνουν ξεχωριστές τις φετινές γιορτές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα επιτραπέζια που αγαπά όλη η οικογένεια και κάνουν ξεχωριστές τις φετινές γιορτές,