Τα trends στα ραντεβού και το φλερτ για το 2021 και οι κανόνες τους που πρέπει να γνωρίζεις

14:23 18/1/2021 - Πηγή: iPop

Μόλις βρήκαμε τις τάσεις στα ραντεβού το 2021 κι η αλήθεια είναι πως δεν μας εκπλήσσουν καθόλου και μόλις τελειώσεις αυτό το άρθρο θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε.

Οι καιροί αλλάζουν και το ίδιο συμβαίνει και με τις τάσεις στις σχέσεις και στα ραντεβού. Όλα είναι διαφορετικά από το παρελθόν κι ειδικά από τότε που μπήκε στη ζωή μας η τεχνολογία. Κι επειδή είμαστε και σε περίοδο lockdown, τα dating trends είναι προσαρμοσμένα στις συνθήκες τις εποχές, ώστε να μην κολλήσουμε κορονοϊό, ψάχνοντας να βρούμε το άλλο μας μισό.

Οι
τάσεις στα ραντεβού το 2021

Το 2020 μας άφησε με μια πίκρα στα ραντεβού, αφού με την καραντίνα και τον κορονοϊό όλα άλλαξαν ξαφνικά. Ωστόσο, όλοι το 2021 είμαστε πιο προετοιμασμένοι για να φλερτάρουμε και να ερωτευτούμε, δημιουργώντας νέες τάσεις στα ραντεβού – ή και όχι.

Ραντεβού εν μέσω πανδημίας: Όσα πρέπει να θυμάσαι!

Εφαρμογές γνωριμιών

Το περιμέναμε και είναι γεγονός. Οι νέοι ήδη έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στις εφαρμογές γνωριμιών πιο πολύ από ποτέ, αφού δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν έξω για να γνωρίσουν κόσμο. Έτσι λοιπόν, οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι η πρώτη επιλογή όλων για φλερτ και στη συνέχεια και για ραντεβού, ακόμα και διαδικτυακό.

unsplash/ Dollar Gill

Συνειδητοποίηση

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δηλώσει πως το 2020 ίσως και να τους άλλαξε προς το καλύτερο. Ο λόγος είναι ότι βρήκαν τον εαυτό τους και το τι ζητούν από τον άλλο. Έτσι, κατάλαβαν τα λάθη που έκαναν σε προηγούμενες σχέσεις τους και πλέον ξέρουν τι είναι αυτό που θέλουν και ζητούν στις σχέσεις.

Αργό dating

Το αργό dating είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Οι άνθρωποι επιλέγουν να περνούν χρόνο, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο και να δημιουργήσουν μια σύνδεση πριν αποφασίσουν εάν θέλουν να συνεχίσουν τη σχέση ή να συναντηθούν από κοντά. Χάρη στην καραντίνα, περίπου δύο στα πέντε άτομα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να γνωρίσουν κάποιον και έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη φορά για να σκεφτούν κριτικά τι θέλουν σε μια σχέση.

FreePik

Τοποθεσία

Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν με ποιον θα μιλήσουν με βάση το πού μένει, αφού το να ξεκινήσουν μια σχέση από απόσταση εν μέσω πανδημίας και καραντίνας δεν είναι το ό,τι καλύτερο. Έτσι λοιπόν, ψάχνουν άτομα με τα οποία θα μπορούν να βγουν ακόμα και για βόλτα στο πάρκο με τον καφέ στο χέρι. Καθόλου παράλογο έχουμε να πούμε!

Όπως καταλαβαίνεις, όλα λίγο – πολύ περιστρέφονται γύρω απ’ το online dating, αφού η καραντίνα δεν βοηθάει και πολύ στο να βρούμε το άλλο μας μισό. Να ‘ναι καλά τουλάχιστον η τεχνολογία!

Αν έχεις ξεκινήσει κι εσύ το online φλερτ, μην ξεχάσεις τους βασικούς κανόνες του, ώστε να μην την πατήσεις και να μην εκτεθείς. Μην σε πάρει η χαρά από την αρχή και δώσεις τα στοιχεία σου σ’ έναν άγνωστο, ενώ όταν νιώθεις άβολα αποχώρησε από την κουβέντα ευγενικά, χωρίς να δώσεις δικαιώματα.

Οι κανόνες του online φλερτ που δεν πρέπει να αγνοείς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα trends στα ραντεβού και το φλερτ για το 2021 και οι κανόνες τους που πρέπει να γνωρίζεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα