Τάσος Ξιαρχό: Η κατάθεση ψυχής για το περιστατικό βίας σε ηλικία 6 ετών και το σοκαριστικό σκηνικό σε μπαρ στην Πατησίων

11:03 25/2/2021 - Πηγή: iPop

Συγκλονίζει ο Τάσος Ξιαρχό για τη βία που έζησε σε πολύ μικρή ηλικία, μιλώντας ανοιχτά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show για τα περιστατικά βίας που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, που για ακόμα μία φορά μας έδειξε με λόγια το πάθος του για το χορό και τη δουλειά που κάνει, εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το περιστατικό βίας που τον στιγμάτισε όταν ήταν μόλις σε ηλικία 6 ετών, χωρίς να έχει τη στήριξη των γονιών του. Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του, ο Τάσος Ξιαρχό

ανέφερε «Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο». Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε τον βιασμό στην ηλικία των 6-7 ετών, μιλώντας με δάκρυα στα μάτια.

Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δε με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά.

Με αφορμή τις εξελίξεις των καταγγελιών των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάματος, ο Τάσος Ξιαρχό απάντησε στη συνέχεια για τις αινιγματικές αναρτήσεις που έκανε πριν λίγες μέρες, στις οποίες ποζάρει με γνωστό άτομο από το χώρο του θεάτρου από παλαιότερη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε, αποκαλύπτοντας ένα σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε εκείνη την περίοδο, πριν από περίπου 10 χρόνια.

Βιασμός δεν είναι μόνο σεξουαλικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο… Αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ. Αν δεν ήμουν εγώ κι ήταν ένας άλλος μπορεί να κυλούσε. Είδα τη βρωμιά κατάματα… απλά όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και ρωτάνε “πόσο κάνεις;” είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα μέρος με έναν άνθρωπο που ξέρετε… Είχα σοκαριστεί με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος σε ηλικία ρώτησε τον μπάρμαν: “Ο νεαρός πόσο κάνει;” Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Στην Πατησίων είναι. Ήμουν από τους λίγους ενήλικες… Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Αυτό είναι θλιβερό γιατί στο δικό μου μυαλό εκείνη την ημέρα μπήκε το πόσο χαρά μπορεί να δίνει σε έναν άνθρωπο να θέλει να δει ανθρώπους να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και να δει αν θα τους καταφέρει. Αυτό είναι εκμετάλλευση. Με κάλεσαν εκεί, μου είπε πάμε μια βόλτα… Κι όταν ένας άνθρωπος είναι στα μάτια σου αξιόλογος και τον σέβεσαι, μπορεί να σε “μαγνητίσει” πολύ εύκολα. Τα υπόλοιπα νεαρά αγόρια εκεί μέσα με είδαν σαν απειλή, επειδή ήμουν ο μόνος τόσο λευκός εκεί μέσα. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά. Είναι μια από τις πέντε καταστάσεις με αυτόν τον άνθρωπο που έζησα, δε θα πω κάποια άλλη.

Δες όλα όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό για τη βία που έζησε στην ηλικία των 6 ετών και το… βρώμικο μπαρ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τάσος Ξιαρχό: Η κατάθεση ψυχής για το περιστατικό βίας σε ηλικία 6 ετών και το σοκαριστικό σκηνικό σε μπαρ στην Πατησίων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα