Τάσος Ξιαρχό: Τα απαράδεκτα σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές μιας κοπέλας και οι πολλαπλές αντιδράσεις

11:06 1/11/2021 - Πηγή: iPop

Η απαράδεκτη ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό, μέσα απ’ την οποία ασκούσε κριτική σε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά επειδή φορούσε οριζόντιες ρίγες, έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου κι όχι αδίκως. Σύσσωμη η ελληνική showbiz έχει αντιδράσει, υποστηρίζοντας την συγκεκριμένη κοπέλα. Τι απάντησε ο ίδιος μετά τις αντιδράσεις και τι δήλωσε η κοπέλα στο Πρωινό;

Για να πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή, ο χορευτής έκρινε τα ρούχα που φορούσε μια νεαρή γυναίκα με παραπάνω κιλά, και μάλιστα όχι απλώς τα έκρινε, αλλά αυτό το έκανε δημοσίως, ανεβάζοντας

ένα story όπου έδειχνε την κοπέλα κανονικά, το πρόσωπο και το σώμα της, χωρίς κανένα σεβασμό προς εκείνη. Ο Τάσος Ξιαρχό θεώρησε ότι είναι σωστό να χλευάσει δημοσίως ην κοπέλα επειδή φόραγε μπλουζάκι με οριζόντιες ρίγες, ενώ είχε παραπάνω κιλά.

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», έλεγε στο βίντεο και στη συνέχεια γυρνούσε την κάμερα για να δουν οι followers του την κοπέλα, που καθόταν σε διπλανό τραπέζι στο εστιατόριο όπου βρισκόταν. Μάλιστα, σε επόμενο story του έδειχνε πως είχε κρυφτεί στην τουαλέτα, μόλις κατάλαβε ότι η κοπέλα είδε το story του.

Η κοπέλα, η οποία λέγεται Μαίρη, όταν κατάλαβε ότι την τραβούσε story και μετά το είδε δημοσιευμένο, του έστειλε μήνυμα: «Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου».

Και ενώ αμέσως προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις, απ’ τους χρήστες των social media και την ελληνική showbiz, ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να τοποθετηθεί μερικές ώρες μετά, λέγοντας μια συγγνώμη -για την οποία δεν έπεισε κανέναν- στην Μαίρη και κάνοντας ένα… poll, που έφερε ακόμα περισσότερες αντιδράσεις.

«Η αλήθεια είναι  πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», έγραψε στο story του και επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια: «Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο».

Τι ακριβώς σημαίνει body shaming και γιατί ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος;

Οι αντιδράσεις της showbiz στην ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό και η απάντηση της Μαίρης στο Πρωινό

Σύσσωμη η ελληνική showbiz αντέδρασε έντονα στο περιστατικό, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του χορευτή και παίρνοντας το μέρος της κοπέλας που υπέστη δημόσιο χλευασμό. Παρακάτω μερικές απ’ τις αναρτήσεις των celebrities:

Αυτά δήλωνε το 2019 ο #ξιαρχο.
Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος; pic.twitter.com/dyKJMdgmol

— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) October 31, 2021

Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies.
Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι… pic.twitter.com/DkzrSgEaMy

— Sissy Christidou (@SissyChristidou) October 31, 2021

#ξιαρχο Αν από παιδί οι συζητήσεις που συγκρατησες από το σπιτι ήταν "τι δεν πρέπει να φοράς όταν είσαι παχύς" και όχι "πως πρέπει να συμπεριφερεσαι όταν είσαι άνθρωπος", τότε εξηγούνται πολλά. pic.twitter.com/SuYtVmctgk

— Xrysa Katsarini (@xrysa_katsarini) October 31, 2021

Η ίδια η Μαίρη έκανε δηλώσεις στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας λέγοντας:

«Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν.

Η συγγνώμη του Τάσου Ξιάρχο δε με καλύπτει. Δεν είναι ειλικρινή. Αν ήθελε να απολογηθεί, θα μπορούσε να μου στείλει μήνυμα. Είναι αστείο να ζητάς συγγνώμη και μετά να βάζεις μια δημοσκόπηση. Δεν είναι απλά απαράδεκτο, αυτό είναι κοροϊδία σε όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν. Δεν σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Εγώ τηλεφωνήτρια είμαι σε μια εταιρεία. Μου έχει ξανατύχει να με κοροϊδέψουν για τα κιλά μου.

Όταν είσαι μικρός δεν το αντιλαμβάνεσαι τόσο έντονα. Τώρα που είμαι στα 30 δεν το δέχομαι. Ο κόσμος υποφέρει και είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάνεις μια τέτοια κριτική; Γιατί; Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι να του πω. Το μοναδικό πράγμα που τον ρώτησα ήταν τι θέμα είχε; Δηλαδή τον έκανε να νιώσει καλύτερα; Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει υποστεί μια τόσο πολύ άσχημη κατάσταση σε νεαρή ηλικία για τις προτιμήσεις που έχει; Γιατί το θύμα να γίνει θύτης; Δεν έχει νόημα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τάσος Ξιαρχό: Τα απαράδεκτα σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές μιας κοπέλας και οι πολλαπλές αντιδράσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα