Θέλεις να χάσεις κιλά κάνοντας χορό; Το viral TikTok βίντεο που υπόσχεται αποτελέσματα σε 16 μέρες

13:07 5/10/2021 - Πηγή: iPop

Καθώς καθόμουν και έλιωνα στο TikTok ανακάλυψα μια Γιαπωνέζα YouTuber με όνομα χρήστη Sakura Snoopy η οποία ανεβάζει στον λογαριασμό της βιντεάκια με dance workout routines και υπόσχεται αποτελέσματα σε 16 μέρες! Έκανα την έρευνα μου και μπορώ να σου πω ότι τα δοκίμασα, οπότε το συγκεκριμένο άρθρο βασίζεται σε εμπειρίες βγαλμένες από τη ζωή…

Τα βίντεό της έγιναν viral σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κι αν τα δεις θα καταλάβεις

το γιατί. Οι απαιτήσεις τους είναι υψηλού επιπέδου, και πρέπει να είσαι φουλ συγκεντρωμένη για να μπορέσεις να περάσεις τα 3 επίπεδα τω δοκιμασιών.

Είσαι στεναχωρημένος; Επίλεξε τον κατάλληλο τύπο γυμναστικής ανάλογα με την διάθεσή σου

Ποιο είναι αυτό το viral βίντεο που υπόσχεται αποτελέσματα σε 16 μέρες;

Στην αρχή ξεκινάς με το πρώτο επίπεδο και μπαίνεις κατευθείαν στα βαθιά. Πρέπει να είσαι φουλ συγκεντρωμένη και να έχεις μια πολύ καλή φυσική κατάσταση για να ανταπεξέρθεις σε αυτού του είδους τις σκληρές χορογραφίες. Μη σου πω ότι ακόμα κι αν είσαι επαγγελματίας χορεύτρια θα δυσκολευτείς. Αλλά άκουσε με, αξίζει να δοκιμάσεις τον εαυτό σου έστω και μια φορά.

Αν βλέπεις ότι είσαι από τις καλές και θες να βάλεις άλλο ένα εμπόδιο στον εαυτό σου, σε προκαλώ να τραγουδήσεις. Η αλήθεια είναι πως το δεύτερο επίπεδο της δοκιμασίας δεν είναι τόσο δύσκολο. Είναι περισσότερο για να μπεις στο mood, να εξασκήσεις την multitask ικανότητά σου και να ανέβει η αδρεναλίνη σου στα ύψη. Τα lyrics είναι απλά και μπορεί να τραγουδήσει ο οποιοσδήποτε αυτούς τους στίχους όλο νόημα!

Επιπλέον, μέσα σε αυτό το όλο εκπλήξεις 30λεπτο βίντεο κρύβεται και μια τρίτη δοκιμασία, από την οποία λίγοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν και να χάσουν τα κιλά. Ενώ γυμνάζεσαι και τραγουδάς πρέπει να αποφύγεις ή να πιάσεις τα ιπτάμενα φαγητά που πέφτουν βροχή από τον ουρανό. Θα καταφέρεις, άραγε, να μην τα φας και να συνεχίσεις την προπόνησή σου φτάνοντας στον στόχο σου; Μόνο αν το δοκιμάσεις θα μάθεις αν είσαι μια πραγματική μαχήτρια.

Γυμναστική με rollers: Η νέα τάση στο fitness που θα λατρέψεις

Δες εδώ το σχετικό βίντεο:

Τώρα πέρα από την πλάκα, το βίντεο μπορεί να είναι αστείο αλλά είναι ένα ευχάριστος τρόπος για να γυμναστείς στο σπίτι σου είτε με τα παιδιά σου, είτε με τον σύντροφό σου, είτε με την παρέα σου. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τον οργανισμό σου και ταυτόχρονα να διασκεδάσεις.

Το φαινόμενο Sakura Snoopy έφτασε πολύ γρήγορα στα σπίτια όλων μας και η εξήγηση είναι απλή. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κοινωνία έχει εμμονές. Πρέπει να χάσεις βάρος και να δεις γρήγορα αποτελέσματα, οπότε μετά από έναν απλό χορό για τριάντα λεπτά κάθε μέρα μόνο για δύο εβδομάδες είναι σίγουρο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων.

Και τελικά τι διδάσκει ο χορός; Χορεύω από 3 ετών κι αυτά είναι τα μαθήματα ζωής που δεν μου δίδαξε κανείς άλλος τόσο καλά (και δεν σχετίζονται με τη γυμναστική)

Η Kaylyn, η χορεύτρια του βίντεο, δήλωσε ότι χρειάστηκε δεκαέξι ημέρες για να ολοκληρώσει την πρόκληση και στο τέλος έχασε λιγότερο από 2 κιλά, ωστόσο, παρατήρησε μια αλλαγή στις μετρήσεις της μέσης της. Το βίντεό της με ενθουσίασε και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις να χάσεις κιλά κάνοντας χορό; Το viral TikTok βίντεο που υπόσχεται αποτελέσματα σε 16 μέρες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέλεις, TikTok,theleis, TikTok