Τι επηρεάζει τα χρόνια που θα ζήσει ο σκύλος σου

11:31 29/10/2014 - Πηγή: iPop

Τα χρόνια περνούν και ξέρεις ότι ο αγαπημένος σου φίλος δεν θα ζήσει για πάντα. “Όσο και να το ξέρεις, όμως, αρνείσαι να το παραδεχθείς. Έτσι, ψάχνεις να βρεις ένα μαγικό τρόπο να του χαρίσεις ζωή για τουλάχιστον 150 χρόνια παραπάνω. Επειδή, όμως, θαύματα δεν γίνονται θα σου μάθουμε τι να κάνεις για να επηρεάσεις φυσικά τα χρόνια που θα ζήσει ο σκύλος σου προς τα πάνω.

Τι να κάνεις για να ζήσει ο σκύλος σου περισσότερο;Σωστή τροφή: Πρέπει η τροφή του
να είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και όχι σε λιπαρά που μπορεί να το βλάψουν.Εμβόλια: Μην ξεχνάς να πηγαίνεις το σκύλο σου να κάνει όλα τα προγραμματισμένα του εμβόλια. Τα εμβόλια θα γλιτώσουν το σκυλάκο σου από πιθανές λοιμώξεις αλλά και από άλλες σοβαρές ασθένειες που μπορεί να του στερήσουν χρόνια από τη ζωή του.Άθληση: Ο σκύλος, όπως ακριβώς και ο άνθρωπος για να μπορεί να διατηρήσει το σώμα του αλλά και τον οργανισμό του σε φόρμα πρέπει να αθλείται ή έστω να περπατάει καθημερινά.Προσοχή!

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η ηλικία του σκύλου σου έχει να κάνει και με την ράτσα του. Υπάρχουν ράτσες που ζουν περισσότερα χρόνια και άλλες πάλι που χαρακτηρίζονται για το μικρό μήκος της ζωής τους.

The post Τι επηρεάζει τα χρόνια που θα ζήσει ο σκύλος σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα