Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (11/11/14)

09:01 11/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Αισθάνεστε σαν να πνίγεται η αυτοέκφρασή σας, ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να επιλέξετε μια κατεύθυνση στη ζωή σας. Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε μια μεγάλη πίεση από κάποιο προσφιλή σας άτομο και θα αναγκαστείτε να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις αυτού του ατόμου. Προφανώς θα ενοχληθείτε πολύ αφού το άτομο αυτό θα εκμεταλλευτεί την δική σας αδυναμία.

Ταύρος

Αισθάνεστε σαν να σας καταδιώκει κάποιος και η κατάσταση αυτή σας κάνει να νοιώθετε αφόρητα καταπιεσμένοι. Μπορείτε όμως να αναγνωρίσετε την πηγή των προβλημάτων σας. Και το σημαντικότερο είναι ότι αυτό τελικά είναι και το

πρώτο βήμα για την απελευθέρωσή σας από αυτά. Σίγουρα μην περιμένετε να είναι μια εύκολη υπόθεση.

Δίδυμοι

Παρόλο που η τρέχουσα διάθεση σας είναι κάπως μέτρια, θέλετε να μπείτε στον πειρασμό να προβάλετε τον εαυτό σας και τις δεξιότητές σας περισσότερο, εκπλήσσοντας τους άλλους. Θεωρείται φυσικό για εσάς να θέλετε να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να το κάνετε με απλότητα και γνησιότητα, ώστε να μην καταλήξει να είναι μια αλαζονική συμπεριφορά .

Καρκίνος

Η διάθεσή σας σήμερα μπορεί να είναι κάπως πεσμένη, αλλά ο τρόπος που θα χειριστείτε τα πράγματα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να ανταμειφθείτε. Θα έχετε την αναγνώριση στο χώρο της εργασίας σας και στις προσωπικές σας σχέσεις. Η δύναμή σας οφείλετε στον αυτοέλεγχο και την σταθερότητα που θα επιδείξετε στα κρίσιμα ζητήματα που θα χειριστείτε.

Λέων

Θα νιώσετε σαν να κουβαλάτε στην πλάτη σας ένα τεράστιο βάρος που εμποδίζει την πρόοδο σας. Ταυτόχρονα οι άλλοι γύρω σας θα ζητούν τη γνώμη σας για τα προβλήματά τους. Μπορεί να θέλετε να τους πείτε την «αλήθεια», όπως μπορείτε να την καταλάβετε, αλλά αποφύγετε τον πειρασμό να το κάνετε με χιούμορ, επειδή σήμερα δεν είναι το φόρτε σας. Να θυμάστε ότι η λογική προσέγγιση είναι και η καλύτερη.

Παρθένος

Η ημέρα σας προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα, γεμάτη συγκινήσεις και καλά λόγια που θα ακούσετε από ανωτέρους σας και ανθρώπους που έχουν σημασία για την καριέρα σας και την συνολική σας εξέλιξη. Είστε πολύ καλά συντονισμένοι με τον βαθύ σας εαυτό, έχετε καλή σχέση και με τους ανθρώπους σας και αυτό σας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία . Πιθανόν ερωτευμένοι όσο ποτέ, δεν βλέπετε την ώρα να πάρετε την αγάπη σας αγκαλιά .

Ζυγός

Έχετε τόσο πολλή δουλειά που δεν θα μπορέσετε όλο αυτό το διάστημα να σηκώσετε κεφάλι. Ταυτόχρονα έχετε μια μάλλον κακή σχέση με το σώμα σας αυτόν τον καιρό, δεν σας αρέσει η εικόνα σας, και είναι πολύ λογικό, μιας και όλη την ημέρα είστε αγχωμένοι και εργάζεστε χωρίς να προλαβαίνετε να φροντίσετε την εμφάνιση, την υγεία σας και συνολικά τον εαυτό σας. Κάντε επειγόντως διάλλειμα και πάρτε χρόνο να δείτε τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να πάρετε και δύναμη .

Σκορπιός

Μια πολύ δυνατή συναισθηματική παρόρμηση σας σπρώχνει να κάνετε σκληρή κριτική τόσο στους άλλους ανθρώπους που είναι γύρω σας όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό. μπορεί αυτό να σας βοηθάει σε μια κάποια αποφόρτιση, ωστόσο υπερβάλλετε και τελικά θα κουραστείτε. Το παρελθόν είναι παρελθόν και πρέπει να επικεντρωθείτε επειγόντως στο μέλλον . Καλή η κριτική, αλλά μόνον στον βαθμό που σας επιτρέπει να αποφύγετε παλιά λάθη .

Τοξότης

Αν και γενικά είστε κουρασμένοι, έχετε την διάθεση να πολεμήσετε και να δουλέψετε με όλο σας το είναι. Να προσέξετε πολύ σε θέματα υγείας γιατί είστε σε ένα στάδιο που συνορεύει με την υπερκόπωση και το ανοσοποιητικό σας ίσως σας προδώσει. Οι άνθρωποί σας είναι κοντά σας και προσπαθούν να σας στηρίξουν σε ό,τι κάνετε. Μην το θεωρείτε αυτονόητο, δώστε τους να καταλάβουν ότι χαίρεστε με τις προσπάθειές τους και ότι τις εκτιμάτε.

Αιγόκερως

Έντονα συναισθήματα και αρκετά νεύρα είναι στο πρόγραμμα, αλλά καλείστε να δείξετε χαρακτήρα και αγωγή. Όσο και αν υπάρχουν δυσκολίες πρέπει να θυμηθείτε ότι τίποτα στην ζωή δεν σας χαρίστηκε, παρ’ όλα αυτά είστε από τους δυνατούς εκείνους ανθρώπους που τελικά και πρακτικά θριαμβεύουν. Απαλλαγείτε από την κούραση μαζί με ανθρώπους που αγαπάτε και μοιραστείτε τις έννοιες σας.

Υδροχόος

Η μέρα σας είναι σκέτος πειρασμός, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά μπορεί να πέσετε και σε μεγάλα λάθη αν δεν προσέξετε. Το κύριο μέλημά σας αυτή τη στιγμή είναι η δουλειά, αλλά ο τρόπος που την προσεγγίζετε είναι πολύ αγχωτικός. Είστε πολύ απαιτητικοί, ξεχνάτε την μαγική λέξη «ευχαριστώ» μέσα στην βιασύνη σας και αυτό μπορεί να κάνει τους συνεργάτες σας και τους δικούς σας ανθρώπους να πληγωθούν ή να θυμώσουν.

Ιχθείς

Η μέρα σας θα είναι έντονη, με πολύ συναισθηματισμό και πιθανές συναντήσεις με φίλους ή ακόμα και παλιούς συμμαθητές ου θα σας δονήσουν έντονα με αναμνήσεις . Η καλή σας διάθεση είναι φανερή αλλά θα πρέπει να μεριμνήσετε και για κάποια πρακτικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν, κυρίως σε σχέση με την οικογένειά σας. Αν είστε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (11/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα