Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (19/5/2017)

06:10 19/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα κανόνισε να θέσεις σωστούς στόχους, γιατί τώρα είναι ο καιρός που έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι τέλεια. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, για να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό και να αναθερμάνεις τις σχέσεις εκείνες, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Ταύρος

Σήμερα θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών σου και αυτό γιατί οι εκτιμήσεις

σου πρέπει να επικεντρώνονται γύρω από τα μείζονα θέματα που σε απασχολούν. Μη δίνεις σημασία σε άτομα, που έχουν ως κύριο στόχο να σε βλάψουν.

Δίδυμοι

Με την αποφασιστικότητά σου, το δυναμισμό σου και την ενεργητικότητά σου, πετυχαίνεις πολλά και πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτείς κατάλληλα, για να τελειώσεις θέματα του παρελθόντος που σε προβλημάτιζαν. Δώσε τέλος στις παρεξηγήσεις με τα πρόσωπα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Νιώθεις να πνίγεσαι από τις υποχρεώσεις και τη συνεχή πίεση που σου ασκούν τα πρόσωπα που στηρίζονται σε σένα. Πρέπει να αποσυμπιεστείς και να δράσεις πιο χαλαρά, διότι έτσι δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.

Λέων

Οργάνωσε την μέρα σου με ευθύνη και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να λειτουργήσουν προς όφελός σου. Θα δεις σιγά-σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις κι εσύ. Μπορείς να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και οι φίλοι μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Αυτός ο καιρός είναι κατάλληλος για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με τα θέματα που σε κουράζουν.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία, κάνοντας αυτούς που νοιάζονται για σένα να πετάξουν στα ουράνια…

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου και με την βοήθειά του θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Τοξότης

Ένα καλό μάθημα που έχεις πάρει από αυτή τη ζωή, είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να στηρίζεται στα πόδια του. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, να προγραμματίσεις καλύτερα τα ζητήματά σου και τότε θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για σένα, αλλά και για όλους αυτούς που αγαπάς.

Αιγόκερως

Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και μην παραμένεις σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Μην αφήνεις το χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Υδροχόος

Σήμερα καλό είναι να επιστρατεύσεις όλη τη διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν και πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσεις και στους συνεργάτες σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώσεις από πολλές εκκρεμότητες, που έχεις συσσωρεύσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου και σε αγχώνουν ακόμη.

Ιχθείς

Σήμερα φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις ή να πέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (19/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα