Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε πού θα μείνεις και τι θα κάνεις- Το ONOMA Hotel προσαρμόζεται στα γούστα σου και ξέρει πώς θα νιώσεις άνετα

20:19 11/7/2021 - Πηγή: iPop

Το ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη είναι πολλά περισσότερα από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Είναι η προσωποποιημένη διαμονή που ταιριάζει στον καθένα, σε όλα τα γούστα και τα ενδιαφέροντα, σε κάθε τύπο ταξιδιώτη, αλλά και σε όποιον ντόπιο θέλει να ανακαλύψει μια ξεχωριστή εμπειρία, προσαρμοσμένη σε αυτόν.

Το ONOMA Hotel είναι οι άνθρωποί του, ο Μιχάλης, ο Ανέστης, η Χρύσα, η Κατερίνα, η Μαράγια και πολλοί ακόμα που θα σε κάνουν να αισθανθείς

άνετα, φιλόξενα, σα να είσαι σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον κι όχι σε ξενοδοχείο. Είναι, ακόμα, το street food του, τα cocktails του, οι βραδιές sushi, τα room experiences, τα άνετα δωμάτια προσαρμοσμένα στις ανάγκες σου, το μέτρημα των αστεριών στο Cloud Bar, οι συναντήσεις στο Homework και ένα σωρό ακόμα παροχές που σου προσφέρει.

Ανήκει στον όμιλο Anatolia Hospitality και είναι ένας πολύ διαφορετικός τρόπος προσέγγισης της διαμονής σε ξενοδοχείο και μάλιστα πεντάστερο. Πριν καν μπεις στο ξενοδοχείο, βλέπεις ότι η είσοδος με το led wall διαφοροποιείται, ανάλογα με την περίσταση. Κι όπως μπαίνεις αντικρίζεις κάτι πολύ διαφορετικό από ένα mainstream ξενοδοχείο. Το βλέμμα σου θα επικεντρωθεί στην street art με τον Seeker να κάνει αισθητή την αναφορά στον ταξιδιώτη που αναζητά καινούργιες εμπειρίες, ενώ οι περιττές πολυτέλειες βρίσκονται μακριά από εκεί. Η ρεσεψιόν είναι στρογγυλή κι όχι μακρόστενη, φέρνοντας πιο κοντά τον υπάλληλο με τον επισκέπτη. Κι αν δεν έχεις όρεξη να μιλήσεις σε κανέναν, μπορείς να κάνεις και μόνος σου check in και check out.

Το κτίριο ήταν παλιό τεχνικό Λύκειο με το concept που υπάρχει σήμερα να απευθύνεται στους millennials με personalized εμπειρίες. Ωστόσο, δεν περιορίζεται ηλικιακά μόνο στους millennials. Διότι millennials είναι και το πώς νιώθεις, όχι μόνο το πόσο χρονών είσαι.

Όμως γιατί ONOMA; Το όνομα είναι ό,τι πιο προσωπικό μπορεί να έχει κάποιος, κάτι μοναδικό που φέρει ο καθένας μαζί του και τον χαρακτηρίζει.

Θέλεις να πιείς ένα ποτό όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί και να έχει ό,τι όνομα εσύ επιθυμείς; Στο Street art bar που λειτουργεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μπορείς να ζητήσεις να σου φτιάξουν cocktail with your name και να έχει μέσα ό,τι εσύ θες.

Cloud bar

Good mood food είναι το all day dining εστιατόριο που δεν προσφέρει μόνο τις γεύσεις που θα βρεις σε οποιοδήποτε άλλο πεντάστερο ξενοδοχείο. Τι θα φας εκεί; Street food βασισμένο στα μαγαζιά που θα βρεις και έξω, στην πόλη.

Στο ξενοδοχείο θα βρεις, ακόμα, ένα διαδραστικό χώρο, το λεγόμενο playroom, όπου μπορείς τόσο να παίξεις και να διασκεδάσεις, όσο και να βρεις ενδιαφέροντα βιβλία για να διαβάσεις και να κάνεις εκεί τα meetings σου, ενώ λίγο πιο δίπλα υπάρχει και εξωτερικός χώρος για μπάσκετ.

Playground

Στον χώρο Homework μπορείς να κάνεις τις επαγγελματικές σου συναντήσεις να μοιάζουν πολύ διαφορετικές με κορυφαίες τεχνολογικές εφαρμογές σε έναν χώρο που σε κάνει να νιώθεις πραγματικά άνετα.

HOMEWORK 1st

Πάμε, όμως, για λίγο και στα δωμάτια. Η ξενάγηση που θα σου κάνω δε θα διαρκέσει πολύ, γιατί είμαι σίγουρη ότι όταν μείνεις σε αυτά θα τα λατρέψεις ακόμη περισσότερο και δε θα θες να βγεις έξω. Προσωπικά σε αυτό το ξενοδοχείο λάτρεψα το κρεβάτι και το μπάνιο, αλλά ίσως αυτό που πρέπει να σου πω πρώτο είναι πως σε κάθε δωμάτιο υπάρχει από ένα tablet, με το οποίο μπορείς να κάνεις τον χειρισμό όλου του δωματίου σου, να ανοίξεις και να κλείσεις τις κουρτίνες, τα φώτα, το air condition, το να παραγγείλεις κάτι, να βάλεις μουσική.

Το ξενοδοχείο μπορεί να μεταμορφωθεί και να προσαρμοστεί ανάλογα με την ταυτότητα του κάθε επισκέπτη. Ακόμα και το δωμάτιο μπορεί να διαφέρει με βάση τις δικές σου προτιμήσεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο personalized από ένα ξενοδοχείο που σε ξέρει με το όνομά σου, γνωρίζει τις προτιμήσεις σου, το τι θες να δεις σε αυτό και σου δίνει τη δυνατότητα με την κράτηση του δωματίου να επιλέξεις μία από τις οχτώ διαφορετικές εμπειρίες. Πρόκειται για μια ευρεία γκάμα εμπειριών που μπορείς να ζήσεις, όπως wine tasting, sweets’ lover, photo experience, street basketball, rock music bands, gaming arena, wellbeing και gray experience. Επιλέγοντας ένα από τα οχτώ, το δωμάτιό σου θα προσαρμοστεί με βάση τις προτιμήσεις σου, νιώθοντας πραγματικά ότι ζεις κάτι ιδιαίτερο, παίρνοντας μετά μαζί σου και κάτι από κάθε δωμάτιο.

Wine tastingSweets’ loverPhoto experienceStreet basketballRock music bandsGaming arena

Για παράδειγμα, στο δωμάτιο wellbeing θα κάνεις τη yoga σου με έτοιμες ασκήσεις, θα πιείς το δροσερό σου ρόφημα, θα κάνεις ή θα πάρεις μαζί και τις μάσκες ομορφιάς ή στο δωμάτιο gray experience θα πιείς τη σαμπάνια σου και θα βρεις ένα κουτάκι με sex toys, τα οποία θα πάρεις και μαζί σου φεύγοντας.

WellbeingGray experience

Συμβουλή! Δοκίμασε τουλάχιστον μία από αυτές τις οχτώ εμπειρίες, ανάλογα με τα γούστα σου, αλλά και όλες τις υπόλοιπες που σου προσφέρει το ξενοδοχείο, από το playroom και το street food μέχρι τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου άρωμα ή cocktail. Μπορεί το ONOMA Hotel να σου προσφέρει και τις κλασσικές ανέσεις που θα βρεις σ’ ένα ξενοδοχείο, όμως αν θες να ζήσεις την εμπειρία ολοκληρωμένα, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε αυτή.

Αναρωτιέσαι πού να μείνεις στη Θεσσαλονίκη; Τότε η απορία σου έχει ήδη απαντηθεί!

Μπορώ να σου πω πολλά ακόμη πράγματα για το ONOMA Hotel, γιατί είναι πολλά περισσότερα από ένα ξενοδοχείο, όμως όσα κι αν διαβάσεις, η εμπειρία που θα ζήσεις εκεί δεν συγκρίνεται με τίποτα και δεν μπορεί να αποτυπωθεί απόλυτα με λόγια.

Δεν σου ευχόμαστε καλή διαμονή, γιατί αυτή είναι δεδομένη. Σου προτείνουμε, όμως, να δοκιμάσεις όσο περισσότερες από τις δραστηριότητες και τις εμπειρίες μπορείς για να καταλάβεις πλήρως τι θα πει ONOMA Hotel!

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα και κλείσε τη διαμονή σου εδώ!

Όσα χρειάζεσαι για την επόμενη εξόρμηση στην Θεσσαλονίκη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε πού θα μείνεις και τι θα κάνεις- Το ONOMA Hotel προσαρμόζεται στα γούστα σου και ξέρει πώς θα νιώσεις άνετα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, ONOMA Hotel,thessaloniki, ONOMA Hotel