Το απίστευτο ποσό που θα παίρνουν Meghan και Harry για κάθε τους ομιλία

11:09 30/6/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί να μην θεωρούνται πλέον επίσημα βασιλικό ζεύγος, αλλά το ποσό που θα παίρνουν Meghan και Harry για κάθε ομιλία που θα δίνουν είναι αρκετό για να τους συντηρεί για μια ζωή!

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry έδωσαν τα χέρια και υπέγραψαν με την Harry Walker Agency, ένα πρακτορείο με το οποίο συνεργάζονται κορυφαία ονόματα, όπως το ζεύγος Obama, οι Clinton αλλά και η Oprah Winfrey.

Λίγες

μέρες μετά απ’ αυτή την πληροφορία, το περιοδικό Town and Country αποκάλυψε τι σημαίνει αυτή η συμφωνία και ποιο είναι το αστρονομικό ποσό που θα παίρνουν για κάθε τους εμφάνιση.

Πόσα θα παίρνουν Meghan και Harry για κάθε ομιλία που θα δίνουν;

1 εκατομμύριο ευρώ!

Ναι διάβασες καλά, δεν σε γελούν τα μάτια σου. Αυτό το ποσό που εσύ μπορεί να σκέφτεσαι ότι δεν θα είναι αρκετοί οι κόποι μιας ζωής για να το φτάσεις, αυτό το ζεύγος θα το παίρνει για κάθε ομιλία που θα δίνει.

Φυσικά, την ατζέντα θα την έχουν προδιαγράψει και θα συζητάνε μόνο για όσα θέλουν εκείνοι.

Τα θέματα των ομιλιών τους θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων. Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση

Η πηγή που μίλησε στο περιοδικό Town and Country ανώνυμα, ανέφερε ακόμα ότι η ίδια η Markle αισθάνεται πως η αποστολή της υπερβαίνει την υποκριτική.

Θέλει να χρησιμοποιήσει την φωνή της για αλλαγή ενώ δεν έχει αποκλείσει και μια καριέρα στην πολιτική

Εμείς λίγο κλαίμε… αλλά τι να πούμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Harry και Meghan άλλαξαν τις υπογραφές τους κι αποχωρίστηκαν τους τίτλους ευγενείας

Photo: Getty Images

Το άρθρο Το απίστευτο ποσό που θα παίρνουν Meghan και Harry για κάθε τους ομιλία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα