Το πανέμορφο χωριό της Μάνης που η ελληνική τηλεόραση έχει αγαπήσει!

16:22 11/8/2020 - Πηγή: iPop

Η Πελοπόννησος κρύβει, αναμφίβολα, πολλούς, μικρούς θησαυρούς και η Καρδαμύλη στη Μάνη είναι σίγουρα ένας απ’ αυτούς. 

Η Καρδαμύλη στη Μάνη είναι ένα πραγματικά όμορφο μέρος για να περάσεις τις διακοπές σου, αφού είναι ιδανική για βόλτες δίπλα στη θάλασσα με τη θέα του Ταΰγετου, αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες για βουτιές στις καταγάλανες παραλίες. Το καλύτερο με αυτό το χωριό της Πελοποννήσου είναι ότι έχει επιλογές για όλους! Και πιο κοσμικές, αλλά και απόμερες.

Κι αν θες να πάρεις μια γεύση απ’ την Καρδαμύλη πριν την

επισκεφτείς, η ομάδα των Up Stories έχουν ετοιμάσει ένα υπέροχο βίντεο με το πανέμορφο αυτό χωριό από ψηλά.

Στο άκουσμα της και μόνο ακόμα και χωρίς να την έχεις επισκεφτεί φαντάζεσαι ένα μέρος εκπληκτικά όμορφο. Η αλήθεια είναι πως ούτε και οι Up Stories την είχαν επισκεφτεί ποτέ αλλά από τις εικόνες που είχαν από τα σήριαλ που έχουν γυριστεί σε αυτή ανυπομονούσαν να πετάξουν πάνω από αυτή.

Κάνουμε βουτιά στην Πελοπόννησο με 5 κορυφαίες παραλίες! 

Η πιο αγαπημένη σειρά που έχει γυριστεί σε αυτή είναι η ” Κλινική περίπτωση”. Μια σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό τόσο για τους ξεκαρδιστκούς ρόλους των πρωταγωνιστών της όσο και για τις υπέροχες εικόνες από τη Καρδαμύλη. Η πιο πρόσφατη σειρά που επιλέχθηκε η Καρδαμύλη για να γίνουν τα γυρίσματα είναι το “Πέτα τη φρυτέζα” με πρωταγωνιστή και αυτή τη φορά τον αγαπημένο Γιάννη Μπέζο.

Όπως μάλιστα έχει αναφέρει ο αγαπημένος ηθοποιός όταν πήγε για πρώτη φορά στη Καρδαμύλη για τα γυρίσματα της ” Κλινικής περίπτωσης” εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του τοπίου και την λάτρεψε.

Οι Up Stories στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί, καθώς έφτασαν την ώρα του ηλιοβασιλέματος στην Καρδαμύλη και πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του τοπίου. Ένα πραγματικό νεραϊδοχώρι που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς, ειδικά αν βρίσκεσαι κάπου εκεί κοντά και κάνεις τις διακοπές σου!

Μάθε ακόμα περισσότερα για την όμορφη Καρδαμύλη στη Μάνη:

Καρδαμύλη: Το πανέμορφο χωριό στη Μάνη που πρέπει να επισκεφτείς

Το άρθρο Το πανέμορφο χωριό της Μάνης που η ελληνική τηλεόραση έχει αγαπήσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα