Το πρώτο trailer της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA κυκλοφόρησε και η παρουσιάστρια φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ

10:49 27/7/2021 - Πηγή: iPop

Το trailer της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega μόλις κυκλοφόρησε και η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι είναι πιο επίσημη από ποτέ. Τόσο η σελίδα του σταθμού και τα social media του όσο και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη ανήρτησαν το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της νέας εκπομπής που αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Το trailer
της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η μεγαλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Στο trailer της νέας της εκπομπής εμφανίζεται μόνη της και με παιχνιδιάρικη διάθεση δημιουργώντας ένα διαφορετικό βίντεο από αυτά που μας έχει συνηθίσει για την προώθηση του νέου προγράμματος. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η εκπομπή θα φέρει το όνομα της παρουσιάστριας και θα προβάλλεται κατά την μεσημεριανή ζώνη, μετά το πρωινό της Ελεονώρας Μελέτη η οποία επίσης μετακομίζει στο Mega. Στην δημοσίευση του treiler η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: “Καλή μας αρχή”.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση- Ποια ήταν η τελευταία του σειρά πριν 11 χρόνια;

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Λίγους μήνες πριν το κανάλι είχε προαναγγείλει την συνεργασία του με την παρουσιάστρια γράφοντας στην επίσημη ανακοίνωσή του:

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.»

Ταυτόχρονα, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την επιστροφή της στην τηλεόραση και το πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι δηλώνοντας με την σειρά της:

Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας! Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά….

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το πρώτο trailer της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA κυκλοφόρησε και η παρουσιάστρια φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα