Το τρυφερό animation με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο που έχει γίνει viral

17:01 16/4/2021 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου ένα τρυφερό animation με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο! Από πού είναι τα αποσπάσματα που έχουν συνθέσει αυτό το γλυκό video;

Το απόσπασμα είναι απ’ την ταινία «The Queen’s Corgi», μια βελγική ταινία animation που κυκλοφόρησε το 2019, και είναι αφιερωμένη στη Βασίλισσα και τα αγαπημένα της σκυλιά.

Στο απόσπασμα, που αποτελεί μια μείξη από σκηνές τις ταινίες, βλέπουμε

ως πρωταγωνιστές τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του Πρίγκιπα Φίλιππου που μοιράζεται η βασιλική οικογένεια λίγο πριν την κηδεία του

Στο video που φτιάχτηκε με υλικό απ’ την εν λόγω ταινία, βλέπουμε τον Πρίγκιπα Φίλιππο να μπαίνει χαρούμενος στο γραφείο της Βασίλισσας και να της δίνει ένα κουτί με την αγγλική σημαία. Μόλις ανοίγει το δώρο της, ξεπετάγεται από μέσα ένα κουτάβι corgi κι εκείνη γεμίζει με χαρά!

Στη συνέχεια, βλέπουμε κι άλλες σκηνές απ’ την ταινία, με το αγαπημένο ζευγάρι να περπατάει δίπλα δίπλα, να κοιτούν ο ένας στον άλλον στα μάτια, αλλά να μοιράζονται ένα φιλί!

Το τρυφερό animation με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο: View this post on Instagram

A post shared by Stuck In Vogue (@stuckinvogue)

Το trailer της ταινίας «The Queen’s Corgi»:

Και μια -ίσως άχρηστη- πληροφορία της ημέρας για την Βασίλισσα και τα corgi της! Μια φορά, η ίδια υποβίβασε έναν βασιλικό υπηρέτη γιατί έδωσε στο corgis της whiskey!

Όσα δεν ξέρεις για την Βασίλισσα Ελισάβετ μέσα σε 60 δευτερόλεπτα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το τρυφερό animation με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο που έχει γίνει viral εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα