Τόσα χρόνια βάζεις κραγιόν εντελώς λάθος! Οι συμβουλές που χρειάζεσαι για ένα τέλειο και σταθερό αποτέλεσμα

12:03 10/6/2021 - Πηγή: iPop

Νομίζεις πως ξέρεις πώς να βάλεις κραγιόν σωστά; Μάλλον όχι και ίσως να το έχεις καταλάβει λίγο, αφού ώρες ώρες φεύγει πολύ γρήγορα ή τα χείλη σου ξεραίνονται.

Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται πολύ απλό, όμως μην υποτιμάς τη διαδικασία που απαιτείται για να εφαρμοστεί σωστά το κραγιόν στα χείλη σου και να έχει και διάρκεια, γιατί μπορεί να την πατήσεις και να μουτζουρωθείς πολύ εύκολα. Γι’ αυτό σταμάτα να το βάζεις βιαστικά, τρέχοντας και διάβασε όσα πρέπει να προσέξεις. Πώς θα τα καταφέρεις;

Το απόλυτο tip για να αφαιρέσεις σωστά το κραγιόν σου!

FreepikΠώς να βάλεις κραγιόν
σωστά; Πρώτα απολέπιση των χειλιών κι ύστερα ενυδάτωση με lip balm, ώστε τα χείλη σου να μην έχουν ξηρά σημεία που μπορεί να ξεφλουδίσουν. Χρησιμοποίησε το μολύβι χειλιών για να δημιουργήσεις σωστά και ωραίο σχήμα, αλλά και για να έχεις πιο σταθερό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις με το μολύβι και ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι να βρεις τη σωστή απόχρωση, προτίμησε ένα που να είναι απαλό, κοντά στο χρώμα των χειλιών σου. Μην το παρακάνεις με το over-lining, την τεχνική δηλαδή για να φαίνονται πιο μεγάλα τα χείλια, τραβώντας το μολύβι ή το κραγιόν έξω από το φυσικό τους σχήμα. Τα χείλη σου είναι πολύ όμορφα όπως κι αν είναι! Βάλε το κραγιόν από το κέντρο προς τα έξω. Μην το τοποθετείς τσαπατσούλικα και βιαστικά, γιατί τότε το αποτέλεσμα προφανώς και δε θα είναι ωραίο. Μην φοβάσαι το υγρό κραγιόν, απλά μην το τοποθετείς σε μεγάλη ποσότητα.

Να θυμάσαι! Φόρα το κραγιόν που σου αρέσει, σου πηγαίνει και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα, όχι απαραίτητα το χρώμα που είναι στη μόδα. Θα νιώσεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και πραγματικά θα ευχαριστηθείς το κραγιόν που φοράς.

Tip! Αν θες το κραγιόν σου να έχει περισσότερη διάρκεια, τότε πριν το εφαρμόσεις, βάλε στα χείλη σου λίγη πούδρα ή makeup και το αποτέλεσμα θα γίνει πολύ πιο σταθερό.

Βάζεις το κραγιόν στο ψυγείο; Το σώζεις ή το καταστρέφεις τελικά;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τόσα χρόνια βάζεις κραγιόν εντελώς λάθος! Οι συμβουλές που χρειάζεσαι για ένα τέλειο και σταθερό αποτέλεσμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα