Τούρτα με φράουλες: Το απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού!

16:31 19/6/2021 - Πηγή: iPop

Η φράουλα είναι το πιο εντυπωσιακό φρούτο. Έχει ωραίο σχήμα, χρώμα και είναι γευστική. Οι τρόποι που μπορείς να τη δοκιμάσεις είναι αμέτρητοι όπως και οι συνταγές. Εμείς όμως βρήκαμε την πιο σούπερ καλοκαιρινή συνταγή και δεν είναι άλλη από την τούρτα με φράουλες! Πάμε να δούμε, λοιπόν, τα υλικά και τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις.

Απολαυστικές κι εύκολες κρέπες με κρέμα και φράουλες!

Θέλεις να φτιάξεις τούρτα με φράουλες; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματαPexels

Τα υλικά

που θα χρειαστείς:

1 κιλό φράουλες1 συσκευασία παντεσπάνι, με τα 3 κομμάτια600 γρ. κρέμα γάλακτος200 γρ. μαρμελάδα φράουλας2 βανίλιες3 κ.σ. ζάχαρη

Πώς θα φτιάξεις την τούρτα με φράουλες;

Για την κρέμα:

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και τις 2 βανίλιες μέχρι να γίνει σαντιγί και την αφήνουμε στην άκρη.

Για τη σύνθεση:

Κρατάμε 100 γρ. φράουλες στην άκρη για διακόσμηση και τις υπόλοιπες τις κόβουμε στα 4. Τις αφήνουμε στην άκρη κι έπειτα συναρμολογούμε την τούρτα.Τοποθετούμε το ένα παντεσπάνι στη βάση μιας μεγάλης πιατέλας και βρέχουμε με το πινέλο μας όλη την επιφάνειά του με την μαρμελάδα μέχρι να ποτίσει. Στη συνέχεια, απλώνουμε μια στρώση σαντιγί και μια στρώση φέτες φράουλας.Βάζουμε το δεύτερο παντεσπάνι, και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.Τοποθετούμε το τρίτο παντεσπάνι και καλύπτουμε από πάνω και ολόγυρα την τούρτα με την υπόλοιπη σαντιγί.Τέλος, γαρνίρουμε την επιφάνεια με τις υπόλοιπες φράουλες.

Καλή Επιτυχία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τούρτα με φράουλες: Το απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα