Τραγανά μπισκότα με μπανάνα, σμέουρα και λευκή σοκολάτα!

15:38 18/3/2021 - Πηγή: iPop

Το απόγευμα, αφού έχουμε φάει το μεσημεριανό, ο οργανισμός μας ζητάει κάτι γλυκό. Τι θα φτιάξουμε; Τα πιο νόστιμα μπισκότα με μπανάνα, σμέουρα και λευκή σοκολάτα.

Αυτά τα μπισκότα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και είναι ιδανικά για να μας χαρίσουν ενέργεια το πρωί ή να τα απολαύσουμε το απόγευμα με τον καφέ μας. Και το κυριότερο απ’ όλα είναι έτοιμα μόλις σε 25 λεπτά.

Τι θα χρειαστείς για τα μπισκότα με μπανάνα, σμέουρα και λευκή σοκολάτα;1 φλιτζάνι
αλεύρι ολικής άλεσης1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλάκι του γλυκού baking powder1 κουταλάκι μαγειρική σόδα3/4 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη1/2 κουταλιά της σούπας κανέλα2 μεγάλα αυγά1/4 φλιτζάνι λάδι1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας3/4 φλιτζάνι γάλα (ή γάλα αμυγδάλου και καρύδας)3 ώριμες μπανάνες1,5 φλιτζάνια κομμάτια λευκής σοκολάτας1,5 φλιτζάνια κατεψυγμένα σμέουρα1 μπανάνα κομμένη σε φέτες4 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρηΠώς θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα μπισκότα;Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Τοποθετούμε λίγο βούτυρο σε μία φόρμα για muffin.Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι ολικής άλεσης, το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, το baking powder, τη σόδα, τη ζάχαρη και την κανέλα. Το αφήνουμε στην άκρη.Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε μαζί τα αυγά, το λάδι, το εκχύλισμα βανίλιας και το γάλα καρύδας.Προσθέτουμε το μείγμα με τα αυγά σε εκείνο με το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να συνδυαστούν καλά.Προσθέτουμε τις μπανάνες, τα κομμάτια λευκής σοκολάτας και τα σμέουρα στο μείγμα και ανακατεύουμε ελαφριά.Χωρίζουμε το μείγμα στη φόρμα για τα muffin και στην κορυφή βάζουμε μερικές φέτες μπανάνας, κατεψυγμένα σμέουρα, και πρόσθετα κομμάτια σοκολάτας.Ρίχνουμε από πάνω λίγη καστανή ζάχαρη και ψήνουμε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρό από το κέντρο των μπισκότων ένα μαχαίρι.Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν για 5 λεπτά πριν τα αφαιρέσουμε από τη φόρμα για muffin.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τραγανά μπισκότα με μπανάνα, σμέουρα και λευκή σοκολάτα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα