Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του MasterChef κι αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία!

20:42 7/12/2020 - Πηγή: iPop

Το MasterChef επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τη νέα χρονιά, όπως κάθε φορά, λίγο διάστημα αφού ολοκληρώνεται το GNTM. Η μόδα δίνει τη σκυτάλη στη μαγειρική και πλησιάζει αυτή η εποχή που αρχίζουμε να αγοράζουμε φινόκιο και παστινάκη! Τα γυρίσματα του MasterChef έχουν όντως ξεκινήσει και η απόδειξη ήρθε απ’ τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο!

Ο σεφ και κριτής του αγαπημένου μας show μέσα από ένα Instagram

Story αποκάλυψε την έναρξη των γυρισμάτων. Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα story όπου ποζάρει το κοστούμι του, ενώ κρατάει μια κλακέτα που γράφει «έναρξη». Φυσικά, έχει κάνει mention τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι η πρεμιέρα είχε γίνει στις 27 Ιανουαρίου, επομένως και φέτος, εκτός απροόπτου, αναμένουμε πως το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί περί τα τέλη του πρώτου μήνα του 2021.

Πώς θα γίνουν τα γυρίσματα του MasterChef;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, γίνονται συνεχώς τεστ για κορονοϊό ενώ τα μέτρα είναι δρακόντεια ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των συμμετεχόντων.

Οι υποψήφιοι μάλιστα φαίνεται πως μετακινούνται για τις μεμονωμένες οντισιόν τους με ειδική άδεια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας πριν πάρουν μέρος στην τελική οντισιόν τους.

Κάθε οντισιόν θα γίνεται μεμονωμένα, δηλαδή δεν θα είναι στο πλατό πολλά άτομα μαζί, θα γίνονται συχνές απολυμάνσεις στους χώρους, ενώ ακούγεται ότι φέτος δεν θα υπάρχουν εξωτερικές ομαδικές δοκιμασίες, όπως βλέπαμε στους προηγούμενους κύκλους ή τουλάχιστον όχι στην ίδια συχνότητα.

‘Εχοντας παρακολουθήσει το GNTM, αναμένουμε πως και το MasterChef φέτος θα είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία, με αυξημένα μέτρα προστασίας και φυσικά όλους απ’ την παραγωγή να φοράνε μάσκα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του MasterChef κι αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκίνησαν, MasterChef,xekinisan, MasterChef