Ξέρεις τι κάνει το κατοικίδιό σου όταν λείπεις;

13:31 10/5/2014 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν δύο είδη ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων σε αυτόν τον κόσμο: αυτοί που πιστεύουν ότι τα κατοικίδια μέσα στο σπίτι είναι βασανιστήριο και αυτοί που απλά τα λατρεύουν. (Μάντεψε σε ποια κατηγορία ανήκουν οι ipopιστες…με την Μιζού ως μασκότ)

Αν ανήκεις και εσύ, στην δεύτερη κατηγορία σου έχουμε ένα gadget που θα λατρέψεις! Λέγεται Petcube, και σου δίνει την δυνατότητα να μείνεις σε επαφή με το κατοικίδιο σου, ενώ είσαι εκτός σπιτιού! Μεταξύ μας, έχεις και εσύ την απορία να μάθεις τι κάνει το κατοικίδιό σου όταν λείπεις !

Ουσιαστικά,

πρόκειται για ένα υβριδικό ρομπότ/νταντά. Είναι ένας κύβος αλουμινίου, ο οποίος περιέχει κάμερα, μικρόφωνο, λέιζερ και συνδέεται μέσω εφαρμογής με το κινητό σου. Καταγράφει τις κινήσεις του κατοικίδιου σου ενώ μπορείς να το παρακολουθήσει και σε live streaming, μπορείς να του μιλήσεις μέσω του κινητού και να παίξεις με το λέιζερ (ιδανικό για γάτες).

Το πιο cool χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι ότι αν υπάρξει κάποια περίεργη κίνηση στο σπίτι, όπως να μπει κάποιος ή το αγαπημένο σου κατοικίδιο κατασπαράζει το πόδι από το τραπεζάκι σου, το Petcube σου στέλνει ειδοποίηση push για να σε ενημερώσει!

Δυστυχώς, προς το παρόν το Petcube δεν πωλείται, αλλά θα βγει στην αγορά τον Αύγουστο!

Μπορείς να μπεις στη σελίδα τους και να το προ παραγγείλεις όμως!

The post Ξέρεις τι κάνει το κατοικίδιό σου όταν λείπεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα