Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Από στραγγαλισμό προήλθε ο θάνατός της – Τι έδειξε η νεκροψία της 22χρονης και που βρίσκεται ο αρραβωνιαστικός της;

11:04 13/10/2021 - Πηγή: iPop

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Γκάμπι Πετίτο, η οποία με την εξαφάνισή της έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη και κυρίως την Αμερική. Μετά την ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στην περιοχή του Εθνικού Δάσους Μπρίτζερ Τέτον, η νεκροψία έφερε νέα δεδομένα στο φως της δημοσιότητας, ενώ το FBI έχει εκδώσει ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης για τον αρραβωνιαστικό της.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου,

το απόγευμα της Τρίτης ο ιατροδικαστής που διενέργησε την νεκροψία/νεκροτομή της σορού της Γκάμπι Πετίτο, αποκάλυψε πως ο θάνατος της προκλήθηκε από στραγγαλισμό γεγονός που επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του FBI ότι πρόκειται για υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Ο ιατροδικαστής έδωσε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θανάτου και προσδιόρισε τον θάνατο της Πετίτο «τρεις έως και τέσσερις εβδομάδες από την ημέρα που εντοπίστηκε το πτώμα της».

«Ο στραγγαλισμός σημαίνει ότι κάποιος χάνει τη ζωή του από τη χρήση ανθρώπινης δύναμης. Δεν υπάρχει καμία ανάμειξη άσκησης δύναμης από κάποια μηχανή» είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Μπρεντ Μπλου μιλώντας στο CNN.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby (@gabspetito)

«Οι άνθρωποι μπορεί να στραγγαλιστούν με χρήση άλλων μέσων. Έχουμε δει ανθρώπους σε σνοουμομπιλ να πνίγονται από κάποιο σκοινί. Αυτό είναι στραγγαλισμός με χρήση μηχανικής δύναμης. Αλλά όσον αφορά τη Γκάμπι Πετίτο ο στραγγαλισμός έγινε από άνθρωπο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς κατέληξε στο ότι είναι άνθρωπος αυτός που σκότωσε την Γκάμπι Πετίτο, ο ιατροδικαστής απάντησε «επειδή οι άνθρωποι έχουν αντίχειρες. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό έγινε από κάποιο ζώο όσον αφορά την αιτία του θανάτου».

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Το χρονικό

Το FBI ανακοίνωσε ότι η σορός της Γκάμπι Πετίτο βρέθηκε την Κυριακή, 19/9, από αστυνομικούς που ερευνούσαν χώρους κατασκήνωσης στα ανατολικά σύνορα του Εθνικού Πάρκου Grand Teton.

Το ζευγάρι έφυγε τον Ιούλιο για ένα road trip προκειμένου να επισκεφθεί τα εθνικά πάρκα στη Δυτική Αμερική. Ωστόσο, την 1η Σεπτεμβρίου ο Λόντρι επέστρεψε σπίτι μόνος του, ενώ πλέον τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby (@gabspetito)

Το ταξίδι του ζευγαριού στο Ford Transit ξεκίνησε τον Ιούλιο από το Λονγκ Άιλαντ. Σκόπευσαν να φτάσουν στο Όρεγκον μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, όπως ενημέρωναν με συχνές αναρτήσεις τους στα social media. Αλλά η Πετίτο εξαφανίστηκε με τόσο μυστήριο τρόπο που πολλοί παρομοιάζουν την υπόθεσή της με το best seller μυθιστόρημα και κινηματογραφική ταινία «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε».

Δύο εβδομάδες πριν εξαφανιστεί η Πετίτο, στις 12 Αυγούστου, η αστυνομία στην πόλη Μόαμπ της νότιας Γιούτα είχε λάβει κλήση για πιθανό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι.

Η αστυνομία δημοσίευσε πλάνα από κάμερες που έδειχναν την Πετίτο να κλαίει και να παραπονιέται για την ψυχική της κατάσταση στους αστυνομικούς, καταθέτοντας ότι το ζευγάρι μάλωνε συχνά. Οι αξιωματικοί της συνέστησαν να διανυκτερεύσουν χωριστά. Καταγγελία δεν κατατέθηκε και άγνωστο παραμένει τι συνέβη στη συνέχεια.

Οι αρχές στη συνέχεια προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της, ενώ αργότερα ανακοίνωσαν ότι διερευνούσαν πλάνα από κάμερα για κυνήγι ελαφιών. Σε αυτά φαίνεται ένας ταξιδιώτης, η φιγούρα του οποίου μοιάζει με τον Μπράιαν Λόντρι, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabby (@gabspetito)

Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει τον Λόντρι «πρόσωπο ενδιαφέροντος» στην υπόθεση αυτή. Αυτός δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 14 Σεπτεμβρίου που έφυγε από το σπίτι της οικογένειάς του στο Νορθ Πορτ, λέγοντας ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει μόνος του στην περιοχή του κοντινού Καταφυγίου Κάρλτον.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που εκδόθηκε την Τετάρτη, 23/9, από το αμερικανικό δικαστήριο του Γουαιόμινγκ, ο αρραβωνιαστικός της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, χρησιμοποίησε τη χρεωστική κάρτα και τον αριθμό PIN για λογαριασμούς που δεν του ανήκαν μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου και απέσπασε πάνω από 1.000 δολάρια σε συναλλαγές με χρεωστική κάρτα.

Ο Λόντρι παραμένει αγνοούμενος και η οικογένειά του λέει ότι τον είδε τελευταία φορά στις 14 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει βέβαια η υποψία ότι η οικογένεια του τον κρύβει στο σπίτι τους και τον προστατεύει. Οι αρχές, όμως, συνεχίζουν να τον αναζητούν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Από στραγγαλισμό προήλθε ο θάνατός της – Τι έδειξε η νεκροψία της 22χρονης και που βρίσκεται ο αρραβωνιαστικός της; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα