12 Ιούλίου, Σημαντική μέρα για το mobile gaming!

Ο τίτλος δεν αναφέρεται σε κάποιο ορόσημο του gaming, αλλά στην κυκλοφορία 2 παιχνιδιών τα οποία είναι σχεδόν βέβαια πως θα σπάσουν τα ταμεία με τις πωλήσεις που θα κάνουν, αν κρίνουμε από το concept τους και τους τίτλους που είχαν προηγηθεί.

Ο λόγος για το The new Tiny Wings και το Amazing Alex! Το The new Tiny Wings είναι το sequel του πρώτου μέρους, όπου χειρίζεστε

ένα πτηνό, το οποίο δεν έχει αρκετά μεγάλα φτερά για να πετάξει και χρησιμοποιεί τις κατηφόρες που δημιουργούν βουνά για να κινηθεί. Σκοπός σας βέβαια, είναι να φτάσετε όσο πιο μακριά γίνεται πρωτού νυχτώσει! Δεν ξέρουμε τι αλλαγές μας επιφυλάσσει το 2ο μέρος, καθώς το teaser video που θα δείτε παρακάτω δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά δεδομένης της επιτυχίας του πρώτου μέρους, ο δημιουργός δεν θα έχει κυκλοφορήσει κάτι κακό.

Το 2ο game προέρχεται από την γνωστή, πια, Rovio, την εταιρεία που δημιούργησε την μεγαλύτερη σειρά game για mobile συσκευές, το Angry Birds. Αυτή την φορά δεν έχει σκοπό να δώσει κάποιο νέο είδος πτηνού στα λαό, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Στο Amazing Alex, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα σε ένα δωμάτιο με τέτοιο τρόπο ώστε το ένα να χτυπάει το άλλο, σαν ντόμινο, ώστε να πετύχετε έναν στόχο. Το παιχνίδι θα υπακούει ως ένα σημείο στους νόμους της φυσικής, ενώ θα μπορεί ο καθένας να φτιάξει ένα δικό του επίπεδο και να το μοιραστεί με τους φίλους του.

Δεδομένης της πείρας και των δύο δημιουργών στο τομέα των games, τα 2 αυτά παιχνίδια είναι σίγουρο πως θα μας κρατήσουν πολλές καλοκαιρινές ώρες πάνω από τις συσκευές μας, όπως έκαναν άλλωστε και τα παιχνίδια πριν από αυτά! Have Fun!

Keywords
Τυχαία Θέματα