Amazon Kindle Fire, Όχι ένα αλλά δύο νέα tablets ετοιμάζει η Amazon

Από ότι φαίνεται η Amazon δεν πιάστηκε στον ύπνο με το Nexus 7 καθώς έχει ήδη δρομολογήσει δύο νέα tablet για την οικογένεια Kindle Fire όπου κινείται στα ίδια πλαίσια με το Nexus

7 δηλαδή χαμηλή τιμή και καλά χαρακτηριστικά.

Η Amazon του Jeff Bezos δεν είναι μια τυχαία εταιρία στο χώρο της τεχνολογίας και πως ήρθε για να μείνει καθώς δεν πιάστηκε στον ύπνο από το Nexus 7 της κοινοπραξίας Google και ASUS. Η εταιρία ετοιμάζει δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια Kindle Fire τα οποία θα κάνουν την εμφάνιση τους στα τέλη του επόμενου μήνα ενώ το ένα από αυτά θα είναι με οθόνη 10 ιντσών.

Οι φήμες υπήρχαν ήδη από το Νοέμβριο όπου διεύρεσε πως η εταιρία ετοιμάζει ένα 10ίντσο tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή και από ότι φαίνεται η εταιρία το προχώρησε, ενώ ετοιμάζει και ένα νέο 7ίντσο.

Περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν πως και τα δύο tablets έχουν μεταλλικό σασί σε αντιδιαστολή με το πλαστικό που υπάρχει στο πρώτο Kindle Fire, ενώ υπάρχει και μία λωρίδα με χρώμιο που κάνει αντίθεση με το μαύρο χρώμα του tablet. Τέλος οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο νέα tablets θα είναι λεπτότερα από το πρώτο iPad δεν θα έχουν κουμπιά στο μπροστινό μέρος, θα έχουν θύρες micro USB και ίσως και HDMI, τέλος το 10 ίντσο ενδέχεται να έχει και μπροστινή κάμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα