Apple, Ποιο θα είναι το μέλλον της χωρίς τον Steve Jobs;

Goodbyte

O Steve Jobs είναι για τον χώρο τον υπολογιστών, αλλά και της τεχνολογίας γενικότερα, μία πολύ σημαντική μορφή. Η ζωή του συνοδεύτηκε από την παρουσίαση αρκετών επαναστατικών προϊόντων, τα οποία είχαν τεράστια απήχηση στο καταναλωτικό κοινό.

Η κληρονομία που άφησε πίσω του ήταν τεράστια, αλλά τουλάχιστον για τους ανθρώπους στην Apple εκτός από μία έτοιμη εταιρεία,

αυτό που άφησε ήταν ευθύνες και άγχος. Το iPhone και το iPad ήταν ήδη επιτυχημένα, πράγμα που σήμαινε πως o Tim Cook που τον διαδέχθηκε και οι συνεργάτες του, θα έπρεπε να κρατήσουν αυτή την επιτυχία ζωντανή.

Ωστόσο, άνθρωποι με το όραμα, την διορατικότητα και το ταλέντου του Steve είναι σπάνιοι, και δύσκολα μπορεί κάποιος να τους μοιάσει. Αυτό το γεγονός φαίνεται πως έχει επηρεάσει τους καταναλωτές, οι οποίοι πιστεύουν ότι χωρίς τον πατέρα της, η Apple δεν μπορεί να έχει αυτή την επιτυχημένη πορεία των προηγουμένων ετών και παράλληλα να διατηρήσει το επίπεδο της.

Σύμφωνα με την στατιστική του γνωστού site Phonearena, 69% του κόσμου πιστεύει πως η Apple θα χάσει τον αγώνα των smartphone, 8% ισχυρίζεται πως η Apple θα σταθεί άξια στα πόδια της, ενώ ένα σημαντικό 23% δίκαια πιστεύει ότι είναι ακόμα νωρίς για να το κρίνουμε.

Μπορεί οι αντιδράσεις του κόσμου στις νέες κυκλοφορίες να είναι αρνητικές, μιας και η καινοτομία είναι ένα χαρακτηριστικό που λείπει από τα νέα προϊόντα της Apple, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτά είναι κορυφαία από πλευράς απόδοσης και ποιότητας κατασκευής. Είναι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά ικανά για να κρατήσουν την Apple στην κορυφή, ή θα πρέπει οι άνθρωποι της να “κατεβάσουν” καινούριες ιδέες;

Πείτε μας την άποψη σας αφήνοντας ένα σχόλιο!

Το παρόν άρθρο Apple, Ποιο θα είναι το μέλλον της χωρίς τον Steve Jobs; αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα