HTC teaser, Τι θα μας παρουσιάσει αύριο στις 7;

Goodbyte

Όποιος μας παρακολουθεί στο Facebook, θα έμαθε από την πρώτη στιγμή για τη νέα teaser φωτογραφία της HTC σχετικά με το αυριανό event. Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τις συσκευές που θα παρουσιαστούν και υπάρχουν σημαντικές ελπίδες να δούμε κάτι πρωτότυπο.

Η παραπάνω φωτογραφία απεικονίζει κατά πάσα πιθανότητα το HTC

8X ή κάποιο άλλο Windows Phone 8 κινητό που θα δούμε αύριο. Σύμφωνα με το μέγεθος της φωτογραφίας, αναμένουμε μια συσκευή κοντά στις 4.3-4.5 ίντσες και οθόνη χωρίς ιδιαίτερο περιθώριο.

Παρά το γεγονός ότι θα θέλαμε να είναι κάπως έτσι η μία πλευρά του κινητού, αυτό μοιάζει δύσκολο. Όλα τα Windows Phone κινητά έχουν κουμπιά αφής στο κάτω μέρος (τα οποία λείπουν από τη φωτογραφία), οπότε είτε βλέπουμε την πάνω, είτε την δεξιά πλευρά. Σε κάθε περίπτωση δεν εμφανίζεται καθόλου το ακουστικό της συσκευής, κάτι που μάλλον συμβαίνει για λόγους μυστικότητας ή απλά αυτό που βλέπουμε είναι ένα απλό mock up.

Εκτός από τα Windows Phone 8 κινητά που περιμένουμε αύριο, είναι έντονες οι φήμες που θέλουν την HTC να παρουσιάζει ένα 5άρι phablet με Android. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το όνομα HTC One X5, αλλά δεν αποκλείεται να είναι τελικά αυτό που θα ανακοινωθεί αύριο.

Συντονιστείτε στο Goodbyte λίγο πριν τις 19:00 για να μάθετε live ότι θα συμβαίνει στη Νέα Υόρκη.

Το παρόν άρθρο HTC teaser, Τι θα μας παρουσιάσει αύριο στις 7; αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα