Huawei Ascend Mate, Έκανε την εμφάνιση του!

Goodbyte

Πριν από 2 μέρες γράψαμε για το phablet της Huawei, Ascend Mate, τα χαρακτηριστικά του και πως ίσως κάνει την έκπληξη στις επερχόμενες εκθέσεις, CES 2013 στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, και MWC 2013 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Την εμφάνιση του έκανε χθες λοιπόν, το μεγαλύτερο κινητό

στο κόσμο κατά την Huawei, όπου ο Υπεύθυνος Συσκευών της εταιρίας, το παρουσίασε σε μερικούς fans σε ένα κατάστημα του κινέζικου κολοσσού στην πόλη Guangzhou.

Οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδιες με πριν, δηλαδή, οθόνη 6.1 ιντσών ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels με 361 PPI τεχνολογίας LTPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V3 της ίδιας της Huawei χρονισμένο στα 1.8 GHz.

Ο προκάτοχος του επεξεργαστή, HiSilicon K3V2 που υπάρχει στο D Quad XL, καταφέρνει πολύ καλά νούμερα σε διάφορα benchmarks ενδεικτικά, 5.210 στο Quadrant v2, 1530 στο Vellamo, 12114 στο AnTuTu, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι θα κάνει ο νέος επεξεργαστής. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε μπαταρία 4.000 mAH και πάχος μόλις 9.9 χιλιοστά, η τιμή διάθεσης αναμένετε να είναι 3.000 wuan, περίπου 480 δολάρια.

H τεχνολογία LTPS που αναφέρθηκε για την οθόνη, έχει το χαρακτηριστικά πως δεν χρειάζεται ένα επιπλέον layer στην οθόνη για να γίνει touchscreen, αντιθέτως είναι ενσωματωμένη η λειτουργία μέσω στους υγρούς κρυστάλλους της οθόνης, κάτι που επιτρέπει, ελαφρύτερες, φωτεινότερες, με λιγότερες αντανακλάσεις οθόνες σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. Η Toshiba Matsushita Display Technology δημιούργησε την πρώτη LPTS TFT LCD οθόνη το 2005 και μόλις τώρα βλέπουμε τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στα κινητά τηλέφωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα