Samsung Galaxy Note 10.1, Ήρθε η ώρα για το teardown

Κάθε φορά που κάποια καινούρια συσκευή κάνει την εμφάνιση της, όλοι οι λάτρεις της τεχνολογίας ανυπομονούν για το αντίστοιχο teardown, το οποίο πραγματοποιείται φυσικά από το site iFixit.

Αρχικά πρέπει να επισημάνουμε τι σημαίνει το teardown για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε. Πρόκειται για την διαδικασία διάλυσης της εκάστοτε

συσκευής στα διάφορα μέρη της με σκοπό να αξιολογηθεί το πόσο εύκολα μπορεί να επισκευαστεί.

Φαίνεται λοιπόν ότι το Samsung Galaxy Note 10.1 πρόκειται για μία εύκολα επιδιορθώσιμη επισκευή καθώς κατόρθωσε να συγκεντρώσει 8 στα 10 στο teardown που πραγματοποίησαν οι συντελεστές του iFixit.

Εντυπωσιακή μάλιστα είναι και η σύγκριση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο Galaxy Note και το iPad όσον αφορά την βαθμολογία. Πιο συγκεκριμένα το iFixit δήλωσε ότι η Apple θα πρέπει αυτή τη φορά να πάρει μαθήματα από την Samsung καθώς το 2 στα 10 που κατάφερε να συγκεντρώσει το νέο iPad είναι πολύ μακριά από την βαθμολογία του Galaxy Note.

Μπορεί βέβαια να είναι πραγματικά λίγοι εκείνοι που επιθυμούν να επιδιορθώσουν μόνοι τους την συσκευή τους, όμως δεν είναι ωραίο να γνωρίζει κανείς ότι η συσκευή του μπορεί εύκολα να επιδιορθωθεί; Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Galaxy Tab 10.1 αποδεικνύει ότι υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί ένα τόσο λεπτό tablet, το οποίο την ίδια στιγμή να μπορεί να επιδιορθωθεί εύκολα.

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το teardown ας πατήσει εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα