Samsung Galaxy S III mini review, Η έκπληξη της κατηγορίας [hands-on video]

Goodbyte

Η ανακοίνωση του Samsung Galaxy S III mini δεν συνοδεύτηκε από τα καλύτερα σχόλια. Πολλοί περίμεναν την κυκλοφορία μιας συσκευής αντάξιας του Galaxy S III, απλά με μικρότερη οθόνη στα όρια του iPhone 5. Παρ’ όλα αυτά, το μικρό κατάφερε τελικά να μας εντυπωσιάσει στην πρόσφατη συνάντηση μας.

Εισαγωγή

Όταν

μια συσκευή κουβαλάει το βαρύ όνομα της σειράς Galaxy S, τότε θα πρέπει να κουβαλάει και τα ανάλογα specs. Τουλάχιστον αυτό πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Το Samsung Galaxy S III mini αδιαφορεί για τις προκαταλήψεις όλων εμάς και κυκλοφορεί με μέτρια χαρακτηριστικά, αλλά πολύ στυλ.

Θα βρει απέναντι του συσκευές όπως το HTC Desire X και HTC One V, το Sony Xperia sole και τα P, U και go και πολλά άλλα όπως το ZTE Grand X In.

Video ReviewΕμφάνιση, Ποιότητα και Εργονομία

Εξωτερικά, το Samsung Galaxy S III mini τιμά την καταγωγή του. Πραγματικά μοιάζει σαν το μικρό αδερφάκι του Galaxy S III και εύκολα μπορεί να μπερδευτεί κανείς αν δεν δει δίπλα δίπλα τις δύο συσκευές. Το μέγεθος του είναι ιδανικό για μικρά χέρια και η ποιότητα κατασκευής του πάνω του μετρίου.

Συνολικά, πρόκειται για μια συσκευή που εκτοξεύει τον δείκτη εργονομίας, καθώς ο συνδυασμός του μικρού μεγέθους, του σχεδιασμού και της τοποθέτησης των κουμπιών, δεν έχουν αντίπαλο αυτή τη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, όπως και το μεγάλο Samsung Galaxy S III, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η συσκευή καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από γυαλιστερό πλαστικό, κάτι που σε πολλούς μπορεί να μοιάζει μη ποιοτικό ή άσχημο Γούστα είναι αυτά.

Απόδοση, Λογισμικό και Αυτονομία

Εκεί που περιμέναμε ότι το Galaxy S III mini θα μας απογοητεύσει, ήταν στην απόδοση. Το κινητό ενσωματώνει ένα σχεδόν άγνωστο διπύρηνο επεξεργαστή Novathor U8420 και κάρτα γραφικών Mali-GT400. Στην καθημερινή χρήση, μας διέψευσε πανηγυρικά, καθώς όχι απλά δεν κόλλαγε στις βασικές λειτουργίες, αλλά ακόμα και κάτω από πίεση, ήταν ιδιαίτερα αξιόπιστο. Ίσως αυτό να οφείλεται στην ύπαρξη 1GB μνήμης RAM σε σχέση με τα 768MB του HTC Desire X που δοκιμάζαμε ταυτόχρονα.

Η οθόνη της συσκευής έχει διαγώνιο 4 ιντσών και είναι τεχνολογίας Super Amoled. Μπορεί η ανάλυση των 800

Keywords
Τυχαία Θέματα