Samsung Galaxy S4, Παρουσιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια στο κοινό της Αθήνας

Goodbyte

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά, το Samsung Galaxy S4 παρουσιάστηκε επίσημα χθες στο κοινό της Αθήνας και της Ελλάδας. Αυτή τη φορά δεν βρέθηκαν στο χώρο μόνο δημοσιογράφοι, αλλά και κοινό, γεγονός που έδωσε διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση.

Το event δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς για αρκετοί ώρα αναγκαστήκαμε να περιμένουμε στην είσοδο, με τον “πορτιέρη” να βάζει λίγα λίγα άτομα

όπως θα συνέβαινε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος ήταν πολύς, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετική είσοδος για τα media.

Αφού το προσπεράσαμε αυτό, βρεθήκαμε στον ωραίο χώρο που είχε ετοιμάσει η Samsung Ελλάδας, παρέα με τους Samsung Mobilers που προσπάθησαν να μας πείσουν για τις αρετές της συσκευής. Δοκιμάσαμε Group Play, Κάμερα, S Health και Air Gestures και η αλήθεια είναι ότι όλα λίγο ή πολύ μας άρεσαν.

Η συσκευή είναι εξαιρετική στο κράτημα, αν και άμεσα καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το ίδιο πλαστικό που είχες συνηθίσει στο Galaxy S III. Αν είσαι καλοπροαίρετος, θα θαμπωθείς από την οθόνη των 5 ιντσών και θα ξεχάσεις το κομμάτι του design, οπότε όλα καλά. Σε αντίθετη περίπτωση, το μυαλό σου θα ταξιδεύει διαρκώς στο HTC One.

Highlight της βραδιάς ήταν η σύντομη αλλά αστεία τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού, όπως και η εισαγωγή σε “άπταιστα” Αγγλικά του προέδρου της Samsung Ελλάδας. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την ομιλία και την πρώτη ελληνική διαφήμιση της συσκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα