Sony, Κάναμε λάθος σχετικά με την ενημέρωση για το Android 4.1 Jelly Bean

16:21 1/8/2012 - Πηγή: GoodByte

Πριν από λίγες ημέρες γράψαμε ένα άρθρο σχετικά με τις συσκευές Xperia 2011 της Sony και τα LG Optimus 2X και Black, πως δεν θα πάρουν τα πολυπόθητα updates στο επόμενο λογισμικό από αυτό που είναι. Τελικά η Sony έκανε λάθος και αναφέρει πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το Android

4.1 Jelly Bean.

Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για την LG που ακόμα δεν έχει αναφέρει κάτι. Η Sony από την άλλη έβγαλε ανακοίνωση η οποία λέει πως οι πληροφορίες σχετικά με το Android 4.1 Jelly Bean που δόθηκαν μέσω facebook (δες προηγούμενο άρθρο) ήταν λανθασμένες και δόθηκαν από ένα τοπικό εκπρόσωπο.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας πως η Sony ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει το Jelly Bean για όλες τις συσκευές αλλά διενεργεί έρευνα για όλες ώστε να δει αν μπορούν να πάρουν το σχετικό update. Οπότε λογικά το Jelly Bean θα κατευθυνθεί τουλάχιστον σε μερικές συσκευές αλλιώς η Sony δεν θα έβγαζε κάποια σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, η Sony αναφέρει στην ανακοίνωση της για την αναβάθμιση των μοντέλων της σειράς Xperia 2012 στο Ice Cream Sandwich μέσα στις επόμενες εβδομάδες προς τα μέσα Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα