iPad, Ποιο είναι το κατάλληλο stylus για σένα; [Best Of]

Μπορεί το iPad να είναι ένα από τα tablet που δεν χρειάζεται κάποιο stylus για να το χειριστείς, όμως τι γίνεται όταν θέλεις να γράψεις ή να ζωγραφίσεις κάτι με μεγαλύτερη λεπτομέρεια; Τότε μάλλον χρειάζεσαι έναν πολύ καλό βοηθό όπως ένα stylus. Όμως ποιο είναι το κατάλληλο για τον κάθε έναν από εμάς;

Σε αυτό το άρθρο προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα stylus που κυκλοφορούν για το iPad μέχρι αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε

με μια μικρή αλλά περιεκτική περιγραφή για το κάθε ένα από αυτά να βοηθήσουμε όποιον από εσάς θέλει να αγοράσει ένα stylus αλλά δεν ξέρει ποιο, να αποφασίσει ποιο είναι το κατάλληλο.

Το καλύτερο stylus που είναι ταυτόχρονα και στυλό

Το alupen pro είναι πιο λεπτό από το κλασικό alupen και με πιο ακριβή και λεπτή μύτη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι άμα περιστρέψετε το άκρο της πένας έχετε και ένα υπέροχο στυλό. Κοστίζει περίπου $40.

Το καλύτερο stylus για σχεδίαση

Το Wacom Bamboo πρόκειται για ένα από τα καλύτερα stylus που κυκλοφορούν καθώς συνδυάζει κομψότητα, ισορροπία και αρκετά λεπτή μύτη. Μπορεί να γλιστρήσει και στις πιο βρώμικες επιφάνειες. Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε αν θέλετε την μύτη. Θα το βρείτε κοντά στα $30.

Το καλύτερο stylus για μεταφορά

Πρόκειται για το stylus με το μπλε χρώμα, το οποίο ακούει στο όνομα TruGlide Mini. Μπορεί να μην είναι και το καλύτερο που κυκλοφορεί αλλά είναι πραγματικά το μικρότερο σε μέγεθος. Χωράει πραγματικά σε οποιαδήποτε τσέπη. Έχει μεταλλική LynkTec άκρη, αλλά μην φοβάστε δεν πρόκειται να γρατζουνίσει την οθόνη σας.Η τιμή του αγγίζει τα $16.

Το καλύτερο stylus για χοντρά δάχτυλα

Το Cosmonaut θα το βρείτε στα $25. Είναι αρκετά ογκώδες και έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει περισσότερο με μαρκαδόρος παρά με στυλό.

Το καλύτερο stylus για καλλιτέχνες

Το Nomad Brush είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για όποιον θέλει να ζωγραφίζει στο tablet του καθώς δεν πρόκειται για stylus αλλά για πινελάκι. Η αίσθηση που δίνει είναι πραγματικά τρομερή. Μπορείτε να το βρείτε στα $20.

Το καλύτερο stylus για παιδιά

Μπορεί να μην υπάρχει στην πραγματικότητα το καλύτερο stylus για παιδιά, όμως το Griffin Crayola συνδυάζει στοιχεία τα οποία το καθιστούν πραγματικά την καλύτερη επιλογή. Πιο συγκεκριμένα είναι πλαστικό, οπότε το tablet δεν κινδυνεύει σε περίπτωση που το παιδί εκνευριστεί, βγαίνει σε διάφορα χρώματα και είναι πιο εύκολο στο κράτημα λόγω του σχεδιασμού του. Η τιμή του είναι στα $30.

Το καλύτερο stylus για πιο επαγγελματική χρήση

Το Hand Stylus κυμαίνεται στα $30 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα stylus που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα έχει αλουμινένιο κέλυφος το οποίο μπορείτε να βιδώσετε και να ξεβιδώσετε σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξατε τη διάσταση της μύτης. Αυτή που σας προτείνουμε εμείς είναι μέχρι 4mm διάμετρο γιατί αν μικρύνει ακόμη περισσότερο δεν θα την αναγνωρίζει το tablet.

Αυτά είχαμε να σας πούμε για τα Stylus για το iPad. Αν έ

Keywords
Τυχαία Θέματα