Entersoft: Χρυσό βραβείο για το λογισμικό WorkLife στα ΔΕΗ Bite Awards

12:40 23/9/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το WorkLife, η ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (HCM) της Entersoft, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Πακέτα Λογισμικού HCM στα ΔΕΗ – BITE Awards 2024. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της Entersoft για καινοτομία και αριστεία, προσφέροντας

λύσεις που ενδυναμώνουν τις επιχειρήσεις στον σύγχρονο εργασιακό χώρο.

Το βραβείο αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή της πλατφόρμας WorkLife, η οποία σχεδιάστηκε για να απλοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, να ενισχύει την εμπειρία των εργαζομένων και να προωθεί την αποδοτική διαχείριση προσωπικού. Οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένες ροές εργασιών HR, παρακολούθηση απόδοσης σε πραγματικό χρόνο και ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

«Η ομάδα μας εργάστηκε για να δημιουργήσει ένα προϊόν που όχι μόνο ικανοποιεί αλλά ξεπερνά τις προσδοκίες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Το Χρυσό Βραβείο είναι μια επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και του καινοτόμου πνεύματος που μας κινητοποιεί καθημερινά», δήλωσε ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, CEO, Entersoft.

Σχετικά με το WorkLife

Το WorkLife είναι μια κορυφαία λύση HCM, σχεδιασμένη για να απλοποιεί τις διαδικασίες HR και να βελτιώνει την εμπειρία των εργαζομένων. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, από την πρόσληψη και ένταξη προσωπικού έως τη διαχείριση απόδοσης και την επεξεργασία μισθοδοσίας, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να επιτύχουν άψογη επιχειρησιακή απόδοση. Με ισχυρά εργαλεία ανάλυσης και ευέλικτες διαμορφώσεις, το WorkLife προσαρμόζεται στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, κάνοντας τη διαχείριση HR πιο έξυπνη και γρήγορη.

Keywords
Αναζητήσεις
entersoft-chryso-vraveio-gia-to-logismiko-worklife-sta-dei-bite-awards.htm
Τυχαία Θέματα